Search

ΕΠΣ Έβρου: Βραβεύθηκαν οι πρώτοι σκόρερ της περσινής σεζόν σε Α’ και Β’ κατηγορία!

Οι βραβεύσεις των περσινών πρώτων σκόρερ σε Α’ και Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο, μαζί με την κοπή πίτας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό οι οποίοι και πέρασαν ομόφωνα, με εκπροσώπους των 30 από τα 40 σωματεία δύναμης της Ένωσης να δίνουν το «παρών». Παρουσιάστηκαν οι δράσεις που έχει κάνει η ΕΠΣ, αποφασίστηκε ο προϋπολογισμός της σεζόν 2020-21 και βραβεύθηκαν οι υποστηρικτές της Ένωσης. Επίσης πραγματοποιήθηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής από τον πρόεδρο της κ. Πιρπιρή.

Στο κομμάτι των βραβεύσεων, το βραβείο του 1ου σκόρερ της Α’ κατηγορίας για τη σεζόν 2018/19 με τα 18 γκολ που σημείωσε με τον Έβρο Σουφλίου παρέλαβε ο αρχηγός της ΑΕ Διδυμοτείχου Χρήστος Γιαννόπουλος. Στην Β’ κατηγορία βραβεύθηκαν ο Δημήτρης Λαμπάκος ως πρώτος σκόρερ του Νότιου ομίλου για τα 30 τέρματα που πέτυχε με την φανέλα του Πέπλου και οι 55χρονος (!) Δημήτρης Σουσαμτσίδης (Ομόνοια Φυλακίου) και Αντώνης Φωτσιτζούδης ως πρώτοι σκόρερ στον Βόρειο με 18 γκολ.

Παράλληλα η Δόξα Δόξας έλαβε το “Κύπελλο Ήθους” καθώς κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο οι παίκτες της δεν δέχθηκαν ούτε μία κόκκινη κάρτα.

Τα φλουριά από την βασιλόπιτα έτυχαν οι Ένωση Αλεξ/πολης, Ακρίτας Δαδιάς και Δόξα Δόξας που κέρδισαν από μια στολή και οι Μαΐστρος, Δορίσκος, Δόξα Στέρνας που κέρδισαν από μία δωρεάν διαιτησία.

Δείτε φωτογραφίες: 

Share it