Search

Ώρα Ημιτελικών στο Κύπελλο ΕΠΣ Θράκης! Το πρόγραμμα (26/2) των πρώτων αναμετρήσεων!

Ανοίγει η αυλαία των Ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των πρώτων αναμετρήσεων μεταξύ των 4 μονομάχων, η Ελπίδα Σαπών θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό, στο μεγάλο ντέρμπυ για την διεκδίκηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων του Τελικού, ενώ η Δόξα Γρατινής θα κοντραριστεί με την Δόξα Σώστη, με την ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς να είναι το φαβορί του ζευγαριού αυτού.

Ίδια επιβάρυνση έχουν τα δύο ματς και για τις 4 ομάδες, μιας που οι 3 είναι διεκδικητές του τίτλου, ενώ η Δόξα Σώστη έχει κατά νου και την μάχη για την είσοδο στην πεντάδα, με ένα δύσκολο ματς την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Κάτι που σημαίνει πως αμφότερα τα παιχνίδια αναμένονται αρκετά ισορροπημένα.

Ελπίδα Σαπών και Πανθρακικός τίθενται αντιμέτωποι για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν με την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου να μετρά μέχρι στιγμής 2/2 νίκες με σκορ 0-1 και 2-1. Πρόκειται για δύο από τους διεκδικητές και του Πρωταθλήματος, που θα τεθούν αντιμέτωποι τρεις φορές ακόμα, με τον Πανθρακικό να προσπαθεί να σπάσει αυτό το μικρό φετινό αρνητικό σερί.

Όσο για το Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη, μπορεί τα ματς να μη φαντάζουν το ίδιο “εμπορικά”, όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Η Γρατινή είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης φέτος, φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί, όμως λίγο το κίνητρο της παρουσίας σε έναν τελικό μετά από αρκετά χρόνια, λίγο το τελευταίο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο οποίο υποστηρίζει πως δικαιούταν κάτι παραπάνω, δίνουν δύο έξτρα κίνητρα στη Δόξα Σώστη. Προς το παρόν φέτος, η Δόξα Γρατινής μετρά δύο νίκες με 0-2 και 2-1.

Οι δύο αγώνες θα κάνουν σέντρα στις 15:30. Αναλυτικά:

Τετάρτη 26/2 15:30

Ελπίδα Σαπών-Πανθρακικός

Δόξα Γρατινής-Δόξα Σώστη

Share it