Search

Photos: Ισοφάρισε τις νίκες για φέτος στο συγκλονιστικό ντέρμπι με Εθνικό η Ολυμπιάδα!

Μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλα παιχνίδια και το μεταξύ τους ματς που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιάδα επικράτησε 71-70 στο ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης του Εθνικού και πήρε μία άτυπη ρεβάνς, μετά τη νίκη των «μπλε» στον α’ γύρο.

Με τον κόσμο να δίνει για ακόμη ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων δυνατό «παρών» στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, οι παίκτες των δύο ομάδων κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με το ημίχρονο να τις βρίσκει ισόπαλες 36-36. Στο 3ο δεκάλεπτο η Ολυμπιάδα με ένα σερί 21-9 προηγήθηκε με 12 πόντους, μία διαφορά, ωστόσο, που δε μπόρεσε να κρατήσει αφού το παιχνίδι έφτασε ξανά στον πόντο αφού ο Εθνικός που είχε σε εξαιρετική μέρα τους Παπαδούδη, Τσάγια & Κανάκη έκανε την αντεπίθεση του.

Με 35 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε ο Παπουτσής με τρίποντο θα μειώσει σε 71-70 για τον Εθνικό. Η Ολυμπιάδα θα χάσει 2 βολές, η ομάδα του Στέλιου Τελούδη δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο της στο τέλος και εκείνη του Γιώργου Κανδύλη θα πανηγυρίσει τη νίκη.

Μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού ο αρχηγός της Ολυμπιάδας, Μιχάλης Γιαβρίδης, που έφυγε τραυματίας καθώς με το σκορ στο 67-52 υπέρ της ομάδας του έπεσε άσχημα στο παρκέ και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί εξάρθρωση αγκώνα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-20, 36-36, 57-45, 71-70.

Ολυμπιάδα (Κανδύλης Γ.): Χαλκιάς Π. 9(2), Δρούμπαλης Δ. 4, Γιαβρίδης Μ. 24 (5), Δαβουδάνης Α 18 (2), Τσιφλίκογλου Μ. 5 (1), Ζιούτης Κ. 5, Σονωβίδης Ο. 2, Γαλαχουσίδης Π. 4, . Πεταλωτής

Εθνικός (Τελούδης Σ.): Σιταρίδης 3 (1), Θεολογίδης 5 (1), Σίσιου 4, Μίχος, Παπαδούδης 26 (4), Τσάγιας 17 (2), Γαλατάς, Γερακάκης, Πασσιάς, Κανάκης 15, Παπαλαμπίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it