Search

Το “Καλωσήρθες Καζα Junior” και το…δώρο του Πανσερραϊκού που στέλνει την Ασπίδα στα μπαράζ ανόδου!

Ακόμα πιο κοντά στα μπαράζ ανόδου της Α2 βρίσκεται απο το βράδυ του Σαββάτου η Ασπίδα Ξάνθης μετά το “δώρο” του Πανσερραϊκού που επικράτησε με 32-31 του Απόλλωνα Σταυρούπολης.

Αποτέλεσμα που ουσιαστικά εξασφαλίζει την παρουσία της Ασπίδας στα μπαράζ, μια και πλέον ο ξανθιώτικος σύλλογος έχοντας να παίξει εντός με τους Πόντιους Κιλκίς, είναι οι μόνοι που έχουν μαθηματικά ελπίδες δικό τους 2/2 και αντίστοιχες ήττες της Ασπίδας, και την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της ΓΕ Δράμας  αναζητά πλέον μόλις έναν βαθμό.

Πάντως η στιγμή του Σαββάτου για τον ξανθιώτικο σύλλογο που γνώρισε την ήττα στην Θεσσαλονίκη απο τον Άρη(θυμηθείτε ΕΔΩ), ήταν αναμφίβολα η  όμορφη κίνηση των παικτών της ομάδας που φωτογραφικαν με μπλουζάκια που έγραφαν πάνω “Καλωσήρθες Καζα Junior” για τον ερχομο στον κόσμο του γιού του αρχηγού της ομάδας Νίκου Καζαντζίδη

Μάλιστα για το ευτυχές γεγονός ο ξανθιώτικος σύλλογος με ανάρτηση του καλωσόρισε το νέο μέλος στην οικογένεια της Ασπίδας αναφέροντας:

“Ο αθλητισμός εχει μεγαλύτερο νόημα , ακόμα και από τις νίκες και τις επιτυχίες, όταν η ομάδα γίνεται παρέα…ή μάλλον οικογένεια και μέσα της υπάρχει χαρά, αγάπη και σεβασμός!

Για αυτό λοιπόν η ομάδα μας σήμερα καλωσόρισε την “νέα άφιξη” στην οικογένεια του αρχηγού της Ν. Καζαντζίδη φορώντας, τα μπλουζάκια της παρακάτω φωτογραφίας στο ζέσταμα, πριν τον σημερινό αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Καλωσήρθες Καζα Junior!”

Share it