Search

Διπλασίασε τις νίκες του με πεντάρα επί της Κοζάνης ο ΔΣ Ξάνθης!

Την δεύτερη νίκη του στην προκριματική φάση του 36ου ΠΠΠΔΣ πέτυχε ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης, επικρατώντας με 5-1 της Κοζάνης.

Οι Ξανθιώτες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε και με αρκετές ελλείψεις και έτσι έκαναν το 2/2 στο δρόμο προς την τελική φάση της Κομοτηνής.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο ματς ο Γιαλάογλου, ενώ ο ίδιος δέκα λεπτά αργότερα έκανε και το 2-0. Στο 35′ ο Κιουτσούκ, που είναι μέχρι στιμής ο πρώτος σκόρερ της Ξανθιώτικης ομάδας με 3 τέρματα, πέτυχε το 3-0, ενώ ο Ντουμπάν, που αναδείχθηκε και MVP των γηπεδούχων ήταν εκείνος που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στη συνέχεια ο Μαχτής μείωσε για τους φιλοξενούμενους σε 4-1, πριν ο Ναθαναηλίδης διαμόρφωσει το τελικό σκορ.

Έτσι η Ξάνθη έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία έχοντας το απόλυτο μετά από 2 αγωνιστικές, ενώ επόμενος αντίπαλος της θα είναι η Καβάλα. Στο άλλο ματς του ομίλου για την 2η αγωνιστική ο ΑΡΜΑ κέρδισε με 5-0 την Καβάλα, ενώ ρεπό είχαν οι Σέρρες.

Η σύνθεση του ΔΣ Ξάνθης: Εφραιμίδης, Τσαρδακλής, Φίλος, Ναθαναηλίδης, Παυλίδης, Καπζά, Αργυρίου (60′ Καρανάσιος), Κιουτσούκ, Ντουμπάν, Κελλής, Γιαλάογλου.

Η βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική:

  1. Ξάνθη 6 (10-3)
  2. ΑΡ.ΜΑ 4 (7-2)
  3. Κοζάνη 1 (3-7)
  4. Σέρρες 0 (2-5)*
  5. Καβάλα 0 (0-5)*

*Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους στον πρώτο γύρο.

Share it