Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 20η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Με τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικήςη οποία περιλαμβάνει κυρίως ξανθιώτικη δράση καθώς η Ένωση έχει το προγραμματισμένο ρεπό της, με τους Ορφέα και Άβατο να αγωνίζονται εκτός έδρας ενώ ο Ηρακλής Ζυγού εντός.

Πανδραμαϊκός – Ορφέας Ξάνθης

Δύσκολη έξοδο στην Δράμα απέναντι στον Πανδραμαϊκό έχει μπροστά του ο Ορφέας Ξάνθης που θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό της Αλεξανδρούπολης και να βρει βαθμό ή βαθμούς που θα τον βγάλουν απο την ζώνη. Βέβαια το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στον τρίτο της βαθμολογίας και μια ομάδα που στον πρώτο γύρο τον κέρδισε έστω και δύσκολα στην Ξάνθη. Όμως τα τελευταία αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων έχουν τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Ορφέα

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Κιλκισιακός – Άρης Αβάτου

Στο Κιλκίς για να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής θα αγωνιστεί ο Άρης Αβάτου. Ένα ματς πολύ σημαντικό για τους ξανθιώτες που μετά τα τέσσερα συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια και την ξεκούραση της περασμένης αγωνιστικής θέλει να επανέλθει στις νίκες και παράλληλα να μεγαλώσει εκ νέου την διαφορά απο της ομάδες που μάχονται για την παραμονή, μείωσαν στους 5 βαθμούς.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Ηρακλής Ζυγού – Πανδραμαϊκός

Ο Ηρακλής Ζυγού υποδέχεται τον Απόλλων Παραλιμνίου. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη που μπορεί να έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή δείχνει σε κάθε ματς πως είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια της και να τελειώσει την σαιζόν όπως την άρχισε με ψηλά το κεφάλι. Άλλωστε εξ’ αρχής στόχος για το νεανικό σύνολο της ομάδας και την διοίκηση του Ηρακλή ήταν η ομάδα να παλέψει με όσες δυνάμεις έχει και να κερδίσει πλούσιες εμπειρίες απο μια έτσι και αλλιώς ιστορική σαιζόν για τον σύλλογο.

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Πανσερραϊκός θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο αγωνιζόμενος στην Χρυσούπολη με τον Κεραυνό, ενώ ο Νέστος θα βρεθεί στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει την Δόξα Καμήλας. Στην Θάσο έχουμε το “ντέρμπι των φορμορισμένων” μεταξύ των Δόξας Θεολόγου και Αετό Ορφανού.

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Θανάσης Λαπατας(Θράκης)

Βοηθοί: Καρακασίδης, Δανδανίδης(Θράκης)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σαφούρης(Σερρών)

Βοηθοί: Αναστασιάδης(Σερρών), Ναζιρόπουλος(Έβρου)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Βασίλης Χορόζογλου(Δράμας)

Βοηθοί: Οικονομίδης, Παστιάδης(Δράμας)

Γήπεδο Ποτού Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας(Καβάλας)

Βοηθοί: Δεδονάκης, Ζαχαριάς(Καβάλας)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Γιώργος Τακίδης(Κιλκίς)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης, Ιωαννίδης(Κιλκίς)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Θόδωρος Γιαπουτζής(Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης, Σαββόγλου(Ξάνθης)

Ρεπό: Ένωση Αλεξανδρούπολης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it