Search

Photos: Μεγάλη εμφάνιση και νίκη-πρόκριση για τον Απόλλωνα επί του Δροσερού για το Κύπελλο Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, πανηγύρισε ο Απόλλωνας Ξάνθης που κατάφερε να κερδίσει με 2-1 του Φίλιππου Δροσερού στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα του Απόλλωνα ξέροντας ότι έχει δύσκολο έργο απέναντι στον φορμαρισμένο Φίλιππο, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Δροσερού που φάνηκε επηρεασμένη απο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο(έβρεχε όλο το πρωί) χάνοντας μάλιστα 2 πολύ καλές ευκαιρίες με Μαρκοσιάν και Κατσιλίδη πριν φτάσουμε στο 15′ όπου ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Κατσιλίδης ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Μάλιστα μετά το γκολ και ενώ θα περίμενε κανείς αντίδραση του Φίλιππου η ομάδα του Απόλλωνα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας μάλιστα και ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φίλιππου μπήκε με μεγαλύτερη ορμή για να πιέσει όμως μια αμυντική αδράνεια στο 56′ έδωσε την ευκαιρία στον Στάθη Ντζομιάδη να κλέψει την μπάλα και με υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-0 για την ομάδα του Απόλλωνα.

Μετά το γκολ η ομάδα του Δροσερού προσπάθησε να αντιδράσει πήρε την κατοχή και μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας κυρίως με πλαγιοκοπήσεις να απειλήσει , καταφέρνοντας τελικά στο 71′ μετά απο φάση διαρκείας με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του κάπτεν Αλήογλου Μπαρή να μειώσει σε 2-1, βάζοντας φωτιά στα τελευταία 20λεπτά του αγώνα. Το τελευταίο μέρος του αγώνα ήταν “ροντέο” με τρελό ρυθμό, τον Φίλιππο να πιέζει για την ισοφάριση και τον Απόλλωνα να προσπαθεί να “καθαρίσει” το ματς σε κόντρα-επιθέσεις χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 88′ με τον Μπαργκάν που βρήκε απάντηση απο τον Δανδανόπουλο που ήταν απο τους καλύτερους του Φίλιππου.

Με το φινάλε του αγώνα οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε πανηγύρια για την μεγάλη πρόκριση, και πλέον άπαντες όπως είναι λογικό βλέπουν την μεγάλη ευκαιρία η ομάδα να διεκδικήσει έναν τίτλο. Παρά τον αποκλεισμό άπαντες στον Φίλιππο παρέμειναν προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος απο την κατάκτηση του τίτλου και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με την Ασπίδα στο ΔΑΚ μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ματς με την Θαλασσιά στο Δροσερό.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Άγγελο Κοτινούδη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Ηλ. Μιχελίδης): Κωνσταντινίδης, Αβραμίδης, Τηλαβερίδης, Σελβίδης, Αραβίδης, Μπαζοίδης, Κυριαζίδης, Μαρκοσιάν Χρ.(87′ Μπαργκάν), Μαρκοσιάν Β.(89′ Ρουμπινίδης), Κατσιλίδης, Ντζομιάδης(90+ Περτσανίδης)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ(Ρ. Κοντογιαννίδης): Δανδανόπουλος, Ρασήμογλου, Κοντογιαννίδης Κ., Ιζέτογλου(52′ Μουμίν Ντ.), Πεντεζίδης(33′ Τσιλιγκρός), Αλή Ογλού Μπ., Αχμέτογλου(53′ Μουμίνογλου), Κοκόμπελης, Εφεντόπουλος, Κοντογιαννίδης Κλ., Χασάνογλου

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

http://

Share it