Search

Ανατρεπτική Αναγέννηση κέρδισε Ασπίδα και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(+pics)

Αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 3-1 την Ασπίδα στο ΔΑΚ και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά μοιρασμένο με αμφότερες τις ομάδες να έχουν καλές στιγμές. Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 26′ για την Αναγέννηση που είχε δοκάρι με τον Στέλιο Τουργαίδη. Τελικά η Ασπίδα ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μιχάλη Μαλαδένη.

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του αγώνα βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση. Στο 51′ ο Ανδρέας Δασκαλάκης ισοφάρισε με σουτ, ενώ στο 68′ ήρθε η ανατροπή χάρις σε τέρμα του Γιάννη Καζάκη με κεφαλιά.

Στο 72′ η ομάδα της Θαλασσιάς βρήκε και τρίτο τέρμα χάρις σε κεφαλιά του Κώστα Κουτσομιχάλη. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε καθώς η Ασπίδα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Πλέον η Αναγέννηση στρέφει όλη της την προσοχή στο μεγάλο ματς με τον Φίλιππο στο Δροσερό στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ η Ασπίδα πλέον στρέφει όλη το ενδιαφέρον της σε πρωτάθλημα και ημιτελικά Κυπέλλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τσιτσή.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ(Γ, Τζαρτάκης): Σανικιώτης, Παπάζογλου, Ευθυμιάδης Ν.(70′ Αποστολίδης Χρ.), Νικολούδης(65′ Θώμογλου), Σάββογλου Β., Νταμπανλής, Χατζηπαρασκευάς, Σοφτά(46′ Γατσέλος), Μαλαδένης(75′ Βαλάνης), Μωυσίδης, Ευθυμιάδης Γ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελλίδης): Περπερής, Σταύρου, Κοτζάκελης(72′ Κούπας), Μουζαφέρογλου, Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ., Πεντεζίδης(46′ Αλή Ογλού), Βουλγαρίδης(46′ Καζάκης), Κουτσομιχάλης(75′ Δελητζόγλου), Δασκαλάκης

Share it