Search

Και επίσημα στον ΑΠΟΕΛ μετά απο 12 χρόνια ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Επιστροφή στους πάγκους και με τη “βούλα” για τον Εβρίτη τεχνικό, Μαρίνο Ουζουνίδη που ανακοινώθηκε και επίσημα απο τον ΑΠΟΕΛ.

Ο 51χρονος προπονητής, αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ τη διετία 2001-2003 καταγράφοντας 49 εμφανίσεις και 5 τέρματα και πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα. Τον Μάιο του 2006 επέστρεψε στον “Αρχάγγελο” αυτή τη φορά ως προπονητής όπου σε δύο χρόνια είχε 61 αγώνες (28 νίκες, 13 ισοπαλίες, 10 ήττες) και μία κατάκτηση πρωταθλήματος. Αποχώρησε από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μετά την εντός έδρας ήττα από την Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2008. Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια ο Ελλαδίτης επιστρέφει στον Αρχάγγελο στοχεύοντας να οδηγήσει την ομάδα της Λευκωσίας στην κορυφή και στην κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Κυπριακού συλλόγου αναφέρει:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Η συνεργασία είναι διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2020.

Καλωσορίζουμε τον κ. Ουζουνίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Σύναψη συνεργασίας έχει υπογραφεί και με το βοηθό προπονητή Bledar Kolaj καθώς και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Νικόλαο Γιάγκου.

Το προπονητικό επιτελείο θα αποτελούν επίσης οι Nuno Morais (Β.Π.-Αναλυτής), Παύλος Κίναν (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Μιχαλης Μορφής (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Λούκας Χατζηλουκάς αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Scouting στην ομάδα μας.

Share it