Search

Photos: “Απέδρασε” με νίκη απο την έδρα του Απόλλωνα και βλέπει “τελικό” η Θαλασσιά!

Έστω και δύσκολα η Αναγέννηση Θαλασσιάς κατάφερε να φύγει με τρίποντο απο την έδρα του Απόλλωνα, και διατηρήθηκε στην κορυφή δύο αγωνιστικές πριν τον “τελικό” με τον Φίλιππο στο Δροσερό.

Η ομάδα του Τάσου Κελλίδη γνωρίζοντας πως το ματς στη Νεάπολη είναι απο τα πιο δύσκολα που  έχει στο μενού της μπήκε πολύ δυνατά και αφού απείλησε με τον Κουτσομιχάλη κατάφερε στο 12′ να πάρει κεφάλι στο σκορ, με τον Γιάννη Καζάκη να εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και απο κοντά να κάνει το 1-0.

Μετά το γκολ ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει όμως η Αναγέννηση ήταν αυτή που κατάφερνε να είναι πιο απειλητική με την κεφαλιά του Καζάκη στο 30′ να περνά δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Φιλτανίδη. Μετά το 20′ πάντως το νεανικό σύνολο του Απόλλωνα προσπάθησε να βάλει την μπάλα κάτω και να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τους παίκτες του Απόλλωνα στο πρώτο 20′ λεπτο της επανάληψης να προσπαθούν χωρίς όμως να μπορούν να διασπάσουν την σταθερή αμυντική γραμμή της Αναγέννησης που καθάριζε τα πάντα τόσο ψηλά όσο και χαμηλά. Ενώ μετά το 60′ η Αναγέννηση ανέβασε εκ νέου την απόδοση της δημιουργώντας καλές στιγμές με Κουτσομιχάλη, Τουργαίδη και Δασκαλάκη ενώ είχε και δοκάρι στο 65′ με σουτ του Καζάκη.

Πολύ σημαντική νίκη σε μια απο τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος για την Θαλασσιά που την επόμενη αγωνιστική ρεπάρει(νίκη άνευ αγώνα με Εράσμιο) και άπαντες πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Φίλιππο στο Δροσερό στις 23 του μήνα. Ο Απόλλωνας που για ακόμα ένα ματς έδειξε εξαιρετικά στοιχεία την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στον Εχίνο με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Οι δύο ομάδες βέβαια έχουν και μεσοβδόμαδη δράση στο Κύπελλο Α’ κατηγορίας, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Φίλιππο Δροσερού, ενώ η Αναγέννηση θα αγωνιστεί στο ΔΑΚ με την Ασπίδα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Βαμβακίδη και Τσιτσή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Ηλ. Μιχελίδης): Φιλτανίδης, Καφφετζής(34′  Αβραμίδης), Τηλαβερίδης, Αραβίδης, Σελβίδης, Μπαζοίδης, Κυριαζίδης(78′ Περτσανίδης), Ντζομιάδης, Μαρκοσιάν Β., Κατσιλίδης, Μαρκοσιάν Χρ.(67′ Μπαργκάν)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελλίδης): Περπερής, Μουζαφέρογλου, Σταύρου(75′ Κούπας), Κελλίδης Ν., Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ.(78′ Πεντεζίδης), Αλήογλου, Κουτσομιχάλης, Καζάκης(90′ Δελητζόγλου), Δασκαλάκης(75′ Κοτζάκελης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it