Search

Παγκόσμιο και Μεσογειακό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη!

Αφού έγινε η αρχή με το Παγκόσμιο Συγχρονισμένης (Καλλιτεχνικής) Κολύμβησης τον Απρίλιο του 2019, η Αλεξανδρούπολη είναι έτοιμη να υποδεχθεί και μέσα στο 2020 κορυφαίες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, 3-5 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης», θα φιλοξενηθεί εκ νέου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης με περισσότερες από 500 αθλήτριες (πέρυσι 350) από 25-26 χώρες, όπως δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» της Δέλτα Τηλεόρασης, το μέλος του ΚΟΕ από την Αλεξ/πολη Χριστίνα Ρουσσίδου. Οι περισσότερες από τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος έχουν συμμετοχές και μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια. Στόχος είναι η διοργάνωση να θεσμοθετηθεί και ήδη πραγματοποιείται για 2η σερί χρονιά. Η Ελλάδα με την Αλεξανδρούπολη λοιπόν θα είναι ο τρίτος φετινός σταθμός της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη αρκετές από τις αποστολές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον για να κάνουν και προετοιμασία πριν από τη διοργάνωση.

Ακολούθως, 17-20 Σεπτεμβρίου θα διοργανωθεί στην Αλεξανδρούπολη το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Comen Cup, το οποίο είχε φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου και το 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο και στο διάστημα 36:55 … 44:31:

 

 

Share it