Search

Τρία χάλκινα για τον Εθνικό στο αναπτυξιακό της ΧΑΝΘ!

Η επιτραπέζια αντισφαίριση γνώρισε για άλλη μια φορά την αποθέωση καθώς η ομάδα της ΧΑΝΘ εκπλήρωσε κάθε προσδοκία και ανέβασε τον πήχη ακόμη ψηλότερα στις διοργανώσεις των αναπτυξιακών ηλικιών. Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου, το αθλητικό κέντρο Χ.Α.Ν.Θ.-ΗΡΩΝ «Μίμης Τσικίνας» φόρεσε τα καλά του και με 20 αγωνιστικά τραπέζια και 245 αθλητές διαφήμισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για ακόμη μια χρονιά έδωσε δυνατό παρών και με 36 αθλητές 10 γονείς-συνοδούς και 5 προπονητές κατάφερε να κερδίσει θετικά σχόλια, να ζήσει μοναδικές εμπειρίες και να κερδίσει τρία σημαντικά μετάλλια. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τα αποτελέσματα, δικαιώνουν προπονητές και αθλητές.

Στη κατηγορία των παμπαίδων η ομάδα πανηγύρισε το πρώτο μετάλλιο του Σωτήρη Σωτηρόπουλου όπου κατάφερε να σκαρφαλώσει στο 3ο σκαλί του βάθρου ανάμεσα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο Σωτηρής αποδίδοντας εξαιρετικό πινγκ-πονγκ καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά κλείδωσε τη θέση του στο βάθρο των νικητών και έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά. Εξαιρετικές εμφανίσεις με εμφανή σημάδια ανόδου είχαμε και από τον Φίλιππο Παπαχρήστου ο οποίος πέτυχε αρκετές και σημαντικές νίκες. Την κατηγορία των παμπαίδων συμπλήρωσαν οι Ευστράτιος Γλήνιας, Χρήστος Αιβάζης, Θεοφάνης Μήτκας, Κωσταντίνος Πανταζίδης, Κωσταντιος Ιωρδανίδης και Χρήστος Κοπανίδης. Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησαν και τα μικρά κορίτσια της ομάδας μας με τις Αμαλία Γκογκάκη, Άννα Μήτκα, Λαμπρινή Λαζαρίδου και Παναγιώτα Κρομμύδα να γεμίζουν εμπειρίες και ωραία αποτελέσματα.

Στη κατηγορία των παίδων ο γνωστός συλλέκτης μεταλλίων Κίμωνας Μήτκας, έδειξε την κλάση του σε άλλο ένα τουρνουά και κατάφερε να προσθέσει ακόμη ένα μετάλλιο στη συλλογή του. Πολύ καλή απόδοση έπιασαν και οι υπόλοιποι παίδες, Γιάννης Πιστόλας, Νίκος Μαρασλής, Μάριος Δελάκης, Γεώργιος Κάλλιας, Εάγγελος Δερνεξής, Πρόδρομος Γκογκάκης και Μάιμος Ευάγγελος ενώ πλούσιες εμπειρίες αποκόμισαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Αλέξιος Κατσούλης, Μανώλης Πούλος, Μάιμος Θοδωρής και Χρυσοβαλάντης Δεληγιάννης.

Στη κατηγορία των νεανίδων η Ελισάβετ Χατζηκύρκα στάθηκε για ακόμη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και με σταθερή απόδοση, δικαίωσε τα προγνωστικά των φαβορί και κατάφερε να τερματίσει στην πολυπόθητη 3η θέση. Στις νεανίδες συμμετείχαν επίσης οι Κωσταντίνα Πιστόλα και Σιμέλα Βούζη. Στην δύσκολη κατηγορία των εφήβων έλαβαν μέρος οι Νικηφόρος Μύρος, Φίλιππος Τσίτσιος, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Καραγιάννης, Νικόλαος Κάλλιας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Χατζηκωσταντινίδης, Παναγιώτης Κυραδενίδης και Νικος Αφεντουλίδης.

Την αποστολή στελέχωσε όλο το προπονητικό επιτελείο της ομάδας με τους Ανδρέα Νικολακάκη, Άγγελο Τσίμα, Παναγιώτα Μούρου, Παύλο Τελόπουλο και Γιάννη Πετρόπουλο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την εξέλιξη των αθλητών, ενώ παρών έδωσε και ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Κυραδενίδης.

Οι νικητές και οι νικήτριες ανά κατηγορία:

ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ:

1. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (Φοίνικας Πειραιά)

2. Εμμανουήλ Αλαρούπι (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

3. Φώτης Αρβανίτης (ΑΛΦΑ Καλλιθέας)

4. Γιώργος Πασχαλέρης (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

ΝΕΟΙ:

1. Γεράσιμος Πετρής (Α.Ο. Ταταύλα)

2. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Α.Ο. Ταταύλα)

3. Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

4. Αλεσσάντρο Φέλτσερ (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Χρυσή Φωτιάδου (Σάρισες Φλώρινας)

2. Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

3. Ελισάβετ Χατζηκύρκα (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

4. Μαίρη Κουκουτού (Τελαμών Σαλαμίνας)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Ευστάθιος Μανωλόπουλος (Α.Σ. Το Γυμνάσιο)

2. Διονύσης Τιμαμόπουλος (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

3. Κίμωνας Μήτκας (Φάρος Αλεξανδρούπολης)

4. Βασίλης Τζιότζιος (Αίας Ευόσμου)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

2. Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)

3. Φωτεινή Δημητριάδη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

4. Δέσποινα Άμπα (Σάρισες Φλώρινας)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Γιάννη Κούτρα (Ποσειδών Λουτρακίου)

2. Πέτρος Λιώτσης (Γ.Σ. Νηρέας Καρδαμύλων)

3. Γιώργος Κοσμάς (Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

4. Σωτήρης Σωτηρόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Βασιλική Μπουλά (Πανιώνιος Α.Ο. Χίου)

2. Γεωργία Σπανού (Σάρισες Φλώρινας)

3. Άντζελα Νουρέ (Πανιώνιος Α.Ο. Χίου)

4. Φαμπιόλα Νουρέ (Πανιώνιος Α.Ο. Χίου)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Μάριος Σερίδης (Σάρισες Φλώρινας)

2. Ορέστης Λιναρδάκης-Δαρλάσης (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

3. Δημήτρης Αλεξανδρίδης (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

4. Χρήστος-Βασίλης Τσίγκος (Α.Σ. Ξάνθης Ζευς)

 

Share it