Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 16η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της  16ης στροφής συνεχίζεται η δράση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με την αγωνιστική να ανοίγει το Σάββατο με τον Άτλα Σελίνου να πετυχαίνει μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Γενησέα(δείτε ΕΔΩ)

Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνουν οι δύο πρωτοπόροι με την Αναγέννηση να δοκιμάζεται στην έδρα της Ασπίδας ενώ ο Φίλιππος στην Κεντητή που ψάχνει βαθμούς. Απο τα πιο ενδιαφέροντα ματς είναι αυτό της Φελώνης μεταξύ Βιστωνίδας και Απόλλωνα που κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα, ενώ ματς με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία θα έχουμε σε Διομήδεια, Σέλινο και Κουτσό. Στην Διομήδεια ο ενισχυμένος Απόλλων υποδέχεται τον Εχίνο με αμφότερες της ομάδες να ψάχνουν βαθμούς ενώ στο Κουτσό ο Παύλος Μελάς υποδέχεται τον Ερμή Μάνδρας.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

ΑΟ Βιστωνίδας – Απόλλων Ξάνθης  (Ουζουνίδης, Οτουζμπίρ, Παπαδόπουλος)

Ασπίδα Ξάνθης – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Ελευθεράκης, Κηλικιώτης, Βαμβακίδης)

Απόλλων Διομήδειας – Εχίνος Σπορ  (Γκαϊτατζής, Κοτινούδης, Τσιτσής)

Κεντητή Ξάνθης – Φίλιππος Δροσερού   (Δανδανόπουλος, Χρυσέλης Απ., Γκώγος)

Π. Μελάς Κουτσού – Ερμής Μάνδρας  (Ζαφειρίου, Καραλευθέρης, Ασικίδης)

Άρης Πετεινού – Κεσσάνη Ερασμίου  3-0α.α.

Ελπίδα Γενησέας – Άτλας Σελίνου  2-3(Καραπαζαρλής(2) –  Θωμαΐδης, Φωτιάδης, Τσακιρίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it