Search

Κέρδισε την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και στρέφει το βλέμμα του στο ντέρμπυ με Σιδηροχώρι ο Πανθρακικός!

Με 2-0 επικράτησε της Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου ο Πανθρακικός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, αν και βρήκε απέναντί της ένα καλοστημένο σύνολο, που έχει κόψει βαθμούς από τις ομάδες τις πρώτης πεντάδας, μάχεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα με το τέρμα του Βιόπουλου στο 42′.

Οι γηπεδούχοι, κλείδωσαν την νίκη με τον Ρομπέρ στο 72′, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον γιο του, που παρακολουθούσε τις προσπάθειες του ως ballboy. Να σημειωθεί μάλιστα πως ο Γάλλος χαφ στα μισά του πρώτου μέρους είχε και δοκάρι σε σουτ εκτός περιοχής.

Πλέον ο Πανθρακικός στρέφει το βλέμμα του στη δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται πραγματικό ντέρμπυ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τους Καρακασίδη και Μπαλάφα.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Παύλου, Κυριαλάνης, Ζήκος, Γιάζος, Τσιανάκας, Κονόμι, Τοπάλι, Ρουμπιές, Βιόπουλος, Ρομπέρ.

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου: Βλαδιμηρίδης, Αλεξίου, Ζήσης, Ιγνατιάδης, Καζαντζόγλου, Παπαδόπουλος, Παγκοζίδης, Παναγιωτίδης, Σαμαράς, Ξενοδοχίδης Η., Ξενοδοχίδης Γ.

Share it