Search

Επιτροπή για γέλια! Απίστευτη δήλωση Αρκούδη “Μας επηρέασε η κ. Μαρούπα για την πολυιδιοκτησία Ξάνθης & ΠΑΟΚ”!!!

Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο δείχνει πόσο αναξιόπιστη είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προχώρησε το μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης.

Εν ολίγοις ο κ. Αρκούδης,  έκανε παρέμβαση στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής  οτι: «Η κυρία Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη είδε και άκουσε και μας ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του, και αυτό έπαιξε βαρύνουσα σημασίας στην απόφαση μας».

«Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνο μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κυρία Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη είδε και άκουσε και μας ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του, και αυτό έπαιξε βαρύνουσα σημασίας στην απόφαση μας.  Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση».

Παραδοχή που δείχνει ξεκάθαρα το παράδοξο της απόφασης της Επιτροπής που δεν έβγαλε απόφαση με βάση τα στοιχεία και τα υπομνήματα που κατατέθηκαν αλλά με το τι “είδε, άκουσε” η κ. Μαρούπα

Share it