Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 16η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Ιδανικά άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής για τη Θράκη μιας και ο Άρης Αβάτου, χθες Σάββατο, επικράτησε της Δόξας Θεολόγου με 1-0. Σήμερα θα διεξαχθεί το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής με τους υπόλοιπους εκπροσώπους να ρίχνονται με τη σειρά τους στη μάχη και να φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τη Θράκη το 2020.

Σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή με τοπικό χαρακτήρα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την Ένωση Αλεξανδρούπολης και τον Ορφέα Ξάνθης θα διεξαχθεί στη Χρυσούπολης μεταξύ Κεραυνού Πέρνης και Αετού Ορφανού.

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Κάτω Καμήλας

Την προηγούμενη βδομάδα αν κάποιος πρότεινε στον Νίκο Ουσταμπασίδη και τους παίκτες του τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Πέρνη, μάλλον ο Εβρίτης προπονητής θα δεχόταν την προσφορά. Όπως όμως εξελίχθηκε η αναμέτρηση στη Χρυσούπολη, άπαντες στο στρατόπεδο των Αλεξανδρουπολιτών ήταν σκασμένοι μιας και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στέρησαν απ’ την ομάδα ένα μεγάλο διπλό. Στο σημερινό παιχνίδι με την Καμήλα ο στόχος είναι μόνο η νίκη, ώστε να γίνει ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης

Με τον καλύτερο τρόπο έχει υποδεχτεί το 2020 ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος αποδεικνύει πως έχει το τσαγανό και το πείσμα να δώσει την μάχη παραμονής ως το τέλος. Μία μάχη που στην εκπνοή του 2019 φαινόταν πως πολύ δύσκολα θα κερδίσει, όμως η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή αποδεικνύει πως δεν θα καταθέσει τα όπλα καθώς η ποιότητα υπάρχει. Απέναντι στον μόνο πρώτο Πανσερραϊκό η αποστολή των Ξανθιωτών είναι πάρα πολύ δύσκολη, αλλά ο Ορφέας θα αγωνιστεί διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητές του.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Κιλκισιακός – Ηρακλής Ζυγού

Η διαφορά με τη ζώνη του υποβιβασμού είναι στους 10 βαθμούς. Μεγάλη διαφορά για να καλυφθεί αν και μένουν ακόμη 10 αγωνιστικές, ήτοι 30 βαθμοί διεκδικήσιμοι με τον Ηρακλή Ζυγού να έχουν κάνει το ρεπό τους στον β’ γύρο. Ο Ηρακλής Ζυγού θα ψάξει την εκτός έδρας νίκη που κυνηγάει, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να την πάρει, ώστε να διατηρηθεί στην μάχη της παραμονής.

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Κυριακή 19/1, 15:00 (LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο Φ. Κοσμάς: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Δόξα Κ. Καμήλας

Διαιτητής: Θόδωρος Γιαπουτζής(ΕΠΣ Ξάνθης)

Βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά, Σπάρταλης(ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας(ΕΠΣ Καβάλας)

Βοηθοί: Γεωργαντέλης, Βερνέζης(ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Ηρακλής Ζυγού

Διαιτητής: Αντώνης Σιαμάνης(ΕΠΣ Δράμας)

Βοηθοί: Χασιώτης, Ραβικάλης(ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Ιορδάνης Κατεριάδης(ΕΠΣ Πέλλας)

Βοηθοί: Αρέστης, Σηπάκης(ΕΠΣ Πέλλας)

Γήπεδο Χρυσούπουλης: Κεραυνός Πέρνης – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης(ΕΠΣ Θράκης)

Βοηθοί: Δημητριάδης, Καρακασίδης(ΕΠΣ Θράκης)

Σάββατο 18/1, 14:00

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Άρης Αβάτου – Δόξα Θεολόγου: 1-0 (14′ Σαρηγιαννίδης)

Διαιτητής: Νίκος Σιουμπάρας(ΕΠΣ Δράμας)

Βοηθοί: Παστιάδης, Κοτανίδου(ΕΠΣ Δράμας)

Ρεπό: Πανδραμαϊκός

Share it