Search

Photos: Πάλεψε, ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, όμως δεν χάθηκε τίποτα για τον Ορφέα Ξάνθης!

Την ήττα με 5-2 γνώρισε από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό ο Ορφέας Ξάνθης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή αν και προσπάθησαν να φύγουν από τις Σέρρες με το θετικό αποτέλεσμα, δεν κατάφεραν τελικά να κάμψουν την αντίσταση του Πανσερραϊκού, που σε καίριο σημείο της αναμέτρησης επανέκτησε το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε μέχρι τέλους. Ήταν μια ήττα που δεν στοιχίζει, από αυτές που χαρακτηρίζονται εντός προγράμματος για τους Ξανθιώτες, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Πανσερραϊκός ξέφυγε στο +7 στην κορυφή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Γκούρτσα, για να απαντήσει ο Ορφέας στο 23′, όταν από αναμπουμπούλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουκουρίγκος βρήκε με κεφαλιά τον Τορομανίδη και εκείνος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο το πρώτο μέρος δεν έκλεισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού και πάλι ο Γκούρτσας στο 45′ με κεφαλιά μετά απο εκτέλεση κόρνερ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1.

Στο 52′ ο Γεωργιάδης πέτυχε το 3-1, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουκουρίγκος διατήρησε “ζωντανό” τον Ορφέα, μειώνοντας εκ νέου σε 3-2. Στο 72′ ο Κασμερίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, ενώ στο 77′ ο Κόνσι διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας που είχε για βοηθούς τους Γεωργαντέλη και Βερνέζη όλοι τους της ΕΠΣ Καβάλας

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Κάλι, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος (78′ Μασκανάκης), Πτηνόπουλος (63′ Παπαβασιλείου), Ψάλτης, Γκούρτσας, Γεωργιάδης (78′ Τριανταφύλλου), Κόνσι (79′ Διγκόζης).

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Καραγκιόζης Β. (60′ Χασάνογλου Φεϊζή), Βουλγαρίδης, Χακή Τζαμπάζ (75′ Παπαδόπουλος), Μακράκης, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Σουκρήογλου, Χαλίλ Ιμπράμ, Κουκουρίγκος (60′ Τσέκος), Ζιγκολάρι.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it