Search

Ξεκίνησε το…Β’ ημίχρονο στην ΕΕΑ για την καταγγελία του Ολυμπιακού κατά Ξάνθης και ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε λίγο μετά της 10:00 η εκδίκαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού κατά του ιδιοκτησιακού καθεστότως της Ξάνθης, με την φερόμενη πολυϊδιοκτησία και άμεση σχέση του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ

Αυτό που θα αποδείξουν οι δικηγόροι της Ξάνθης είναι ότι το ξενοδοχείο “Le Chalet” το οποίο πούλησαν στον ανεψιό του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, ούτε με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου των Πηγαδίων, εκεί όπου αγωνίζεται η ομάδα στη Superleague.

Δηλαδή ότι πουλήθηκε ένα ξενοδοχείο, μια πισίνα και ένα πάρκινγκ με 10 εκατομμύρια ευρώ σε έναν επιχειρηματία, που τυγχάνει να είναι ανιψιός του Σαββίδη. Το πού βρήκε τα λεφτά αυτός ο επιχειρηματίας, για να αγοράσει ένα ξενοδοχείο, δεν έχει καμία σχέση για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, μπορεί να έχει για την Εφορία, η οποία εφόσον το αποφασίσει, ας τον ελέγξει. Σε αυτή την εικόνα της κατάστασης δεν υπάρχει κανένας Σαββίδης και φυσικά κανένας ΠΑΟΚ, που μας ενδιαφέρει περισσότερο από όλους και όλα.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπούν οι κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας. Από την ΠΑΕ Ξάνθη στην ΓΓΑ βρίσκεται ο Γιώργος Στράτος, οι δικηγόροι, κ.κ. Δασκαλάκης, Παπαδοπούλου, Χριστοδούλου(εκπρόσωπος κ. Συγγελίδη) αλλά και ο επίκουρος καθηγητής κ. Δετσαρίδης. Από πλευράς Ολυμπιακού στην ΓΓΑ βρίσκονται οι κ.κ. Καρπετόπουλος και Χατζησαββάογλου αλλά και η γενική διευθύντρια των «ερυθρολεύκων», Λίνα Σουλούκου. Μάλιστα για το άρθρο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έφεραν στην Επιτροπή δύο ακόμα δικηγόρους. Ο κύριος Τσιρώνας και η κυρία Γιαννάκου από πλευράς Ολυμπιακού ενώ για τον ΠΑΟΚ δίνει το παρών ο κύριος Φωτιάδης, νομικός εκπρόσωπος των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και ο κύριος Κάτσας.

Share it