Search

Μεταγραφών συνέχεια με Δημήτρη Παναγιωτίδη για τη Δόξα Στέρνας

Στην απόκτηση του Δημήτρη Παναγιωτίδη προχώρησε η Δόξα Στέρνας.

Ο Παναγιωτίδης που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου με την Οινόη, αποκτήθηκε από τις Καστανιές και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στον χώρο της άμυνας για την Δόξα.

Η ανακοίνωση:

“Επίσημα πλέον ανακοινώνουμε την μεταγραφή του 28χρονου πολύ γνωστού στην ευρύτερη ποδοσφαιρική περιοχή του Νομού Έβρου ποδοσφαιριστή, Δημήτριου Παναγιωτίδη.

Αποτελεί τη 2η μεταγραφή μας για τη χειμερινή περίοδο ,αποσπώντας την υπογραφή του από πολλές ομάδες που τον είχαν στα υπόψη τους .

Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο για όλες τις θέσεις της άμυνας ,καθώς αποτέλεσε στυλοβάτη στην εκπληκτική πορεία της περσινής πρωταθλήτριας Ένωσης Οινόης .

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Μοσχάτο Αττικής καθώς και στη τότε Μικτή Αθηνών. Εν συνέχεια, αγωνίστηκε στην Ασπίδα Θουρίου ως σέντερ φορ με εξαιρετικές επιδόσεις μέχρι τον τραυματισμό του που τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων για 3 έτη.

Αφού αποθεραπεύθηκε πλήρως αγωνίστηκε με τη σειρά σε Φυλάκιο , Ορμένιο,Οινόη και Άρδα Καστανεών απ’ όπου και αποκτήθηκε.

Δημήτρη σε καλωσορίζουμε φίλε στην παρέα μας ευχόμενοι να επιτύχουμε τους στόχους μας με τη βοήθεια σου”.

Share it