Search

Πρωινά ματς στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης ελέω του αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός! Οι ημερομηνίες που ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα

Μετά τα παιχνίδια του Κυπέλλου της Α’ κατηγορίας  οι ομάδες επιστρέφουν για τα καλά στην δράση καθώς το σαββατοκύριακο επαναρχίζουν τα πρωταθλήματα Α’ αλλά και Β’ κατηγορίας της Ένωσης.

Μάλιστα η πρεμιέρα της Α’ περιλαμβάνει και μια…έκπληξη με τις ομάδες καθώς θα κληθούν να αγωνιστούν στις 11:30 το πρωί, μια και στις 15:00 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Super League 1.

Ενώ να σημειώσουμε πως το Σάββατο στις 15:00 ξεκινά το πρωτάθλημα και της Β’ κατηγορίας, και έτσι η Ένωση πήρε την απόφαση να ορίσει πρωινά τα ματς της μεγάλης κατηγορίας της Ένωσης. Τέλος να αναφέρουμε πως η Γ’ κατηγορία θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου.

Όπως έκανε γνωστό η Ένωση “Όλες οι ομάδες θα λάβουν το Σαββατοκύριακο αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων έως το τέλος Φεβρουαρίου από τους διαιτητές”

Τέλος οι αγώνες του Παιδικού Πρωταθλήματος όλων των ηλικιακών κατηγοριών (Κ-16,Κ-14,Κ-12,Κ-10,Κ-8) θα αρχίσουν το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής.

Share it