Search

Πρώην παίκτη των ΑΕΚ, Πανιωνίου και της Εθνικής Νέων ανακοίνωσε η Δόξα Στέρνας!

Στην απόκτηση του Αργύρη Κατσικά προχώρησε η Δόξα Στέρνας!

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος που έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των ΑΕΚ, Πανιωνίου και Καλλιθέας, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Ορεστιάδα με την ομάδα της Στέρνας που συμμετέχει στον Βόρειο όμιλο της Β’ ΕΠΣ Έβρου να κινείται γρήγορα για την απόκτηση του  και να τα καταφέρνει.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

“Επισήμως ανακοινώνεται σήμερα κατά πάσα πιθανότητα μια μεταγραφή που σίγουρα θα προκαλέσει πάταγο για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Νομού Έβρου.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της και όχι μόνο.

Πρόκειται για τον 23χρονο επαγγελματία ποδοσφαιριστή καθώς και 3 φορές διεθνή αμυντικό χαφ με την Εθνική Νέων, Αργύρη Κατσικά.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην β’ ομαδα των ΑΕΚ και Πανιωνίου αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στον τότε προπονητή της 1ης ομάδα ,κ. Τραϊανό Δέλλα λόγω της πληθωρικής παρουσίας και του δυναμισμού του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σε ηλικία 16 ετών προπονούνταν κανονικά με την 1η ομάδα της ΑΕΚ.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της β’ Εθνικής σε αρκετά παιχνίδια.

Με γρήγορες κινήσεις κλείσαμε αυτό το σπουδαίο deal καθώς ο Αργύρης υπηρετεί τη θητεία του στην Ορεστιάδα και εντάσσεται κι αυτός στην άκρως στρατιωτική ομάδα μας.

Καλωσόρισες Αργύρη στην νέα για σένα αυτή πρόκληση ανεβάζοντας όλους τους συμπαίκτες σου σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο με την ποιότητα σου”. 

Share it