Search

Πήρε τον βαθμό, αλλά έχασε σπουδαία ευκαιρία για τρίποντο κόντρα στην Πέρνη η Ένωση Αλεξ/πολης

Μετά την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στον Αετό Ορφανού, η Ένωση Αλεξανδρούπολης συνεχίζει χωρίς ήττα στο 2020 καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα του Κεραυνού Πέρνης.

Το αποτέλεσμα αυτό όμως μόνο ευχαριστημένους δεν αφήνει τους ανθρώπους της εβρίτικης ομάδας καθώς αυτή θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό από το Δημοτικό Στάδιο της Χρυσούπολης βάσει των πολλών ευκαιριών που έχασε.

Το παιχνίδι άρχισε στραβά για την Ένωση, με τον Κεραυνό να ανοίγει το σκορ στο 12′ χάρη σε γκολ του Λάσπατζη με σουτ έξω από την περιοχή. Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη όμως δεν έμεινε εκεί, πήρε τα ηνία του ματς και είχε σημαντικές φάσεις για γκολ ακόμα και μετά την ισοφάριση. Στο 36′ ο Δορουγιδένης απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καρακασίδη στο 40′, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μελισσόπουλος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από κόρνερ και έτσι η Ένωση θα κάνει το 1-1.

Οι Εβρίτες μπήκαν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και στο 55′ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Πατσιώρας θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Ψυχουδάκης θα αποκρούσει και στην επαναφορά ο Γκαβανόζης θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα απομακρυνθεί πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γκαβανόζης θα σουτάρει εκ νέου και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Πέρνης. Στο 75′ ο Καβατζικιώτης που έκανε το ντεμπούτο του ξεκινώντας μάλιστα ως βασικός θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Κεραυνού ο οποίος όμως θα πει και πάλι «όχι». Στην τελευταία ευκαιρία για την Ένωση πρωταγωνιστής ήταν ο Μαυρομάτης ο οποίος δοκίμασε ακόμη ένα σουτ αλλά ο Ψυχουδάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 17 βαθμούς, με το αρνητικό για αυτήν να είναι το γεγονός ότι ο Ορφέας Ξάνθης επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης και πλησίασε στους 2.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς): Ψυχουδάκης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Μαρκάκης, Κωσταντάρας, Μελισσόπουλος, Λάσπατζης, Τσάκωνας, Τζουμάνης, Μενίκου, Κλωκίδης.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης (80′ Γεωργαντζόπουλος), Μαυρομάτης, Λίτσιος, Κομεσίδης, Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης (63′ Τοπαλίδης), Πατσιώρας Κ., Μαλτέζος (90′ Παπαοικονόμου), Γκαβανόζης, Καβατζικιώτης (76′ Γκουντενούδης).

 

Share it