Search

Και επίσημα στον Λεβαδειακό δανεικός απο την Ξάνθη ο Λούκας Πολέτο!

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι και επίσημα ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ της Ξάνθης, Λούκας Πολέτο, με την ξανθιώτικη ΠΑΕ να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του SA με την επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

O Lucas Poletto Costa όπως είναι το πλήρες όνομα του γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1995 στο Belo Horizonte, της Βραζιλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μίλαν πριν πάει στην Σάντος το 2016. Την επόμενη χρονιά 2017-18 ανήκε στη Γκρέμιο, όπου μαζί της αγωνίσθηκε σε 4 παιχνίδια της Βραζιλιάνικης Λίγκας, ενώ πέρσι είχε εξαιρετικές επιδόσεις με την φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας. Οπού αγωνίστηκε σε 24 ματς στην Football League έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ,  όμως στην εξάμηνη παρουσία του στην Ξάνθη αγωνίστηκε μόλις για 11′ λεπτά στο πρωτάθλημα και ένα ματς στο Κύπελλο(απέναντι στην πρώην ομάδα του) με την επιλογή του δανεισμού σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον του Λεβαδειακού να φέρνει μια καλή λύση για την αξιοποίηση του Βραζιλιάνου.

Στην σχετική της ενημέρωση η ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει: “Ο Λούκας Πολέττο παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό που συμμετέχει στη Super League 2 μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.”

Share it