Search

Με διακρίσεις επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο από το τουρνουά της Προύσας!

Διακρίθηκαν για ακόμα μια φορά τρεις αθλητές του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, στο Διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή πάνω από 270 αθλητών από 9 κράτη.

Σε αυτό το Διεθνές τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του δολοφονημένου Δημάρχου της πόλης Guneit Yuldiz, βρέθηκαν οι 3 αθλητές στην κατηγορία των παμπαίδων γεννηθέντες 2006-2008 και την κατηγορία παμπαίδων 2010-11 συμμετέχοντας σε δυνατούς αγώνες και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.

Έτσι ο Θεόδωρος Τρίτσκας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 32 κιλά, παλεύοντας πολύ καλά, κερδίζοντας τον αντίπαλό του με πτώση.Όμως όπως ανέφερε και ο προπονητής του κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και το χρυσό, μιας και έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία κατά τον ημιτελικό, και θεωρούν πως του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό.

Πολύ καλά πάλεψε και ο Αχμέτ Κούρου, που είναι 9 ετών, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στα 26 κιλά παρόλο που πάλεψε με αθλητές ηλικιακά μεγαλύτερους, και ήταν η πρώτη φορά που πάλευε σε αυτή την οργάνωση, δείχνοντας χαρακτήρα και φαίνεται ότι έχει δυνατότητες στο άθλημα.

Τέλος ο Απόστολος Τρίτσκας κατετάγη 7ος στην κατηγορία των 44 κιλών, με τον κ. Καρυπίδη να σημειώνει πως η φιλοξενία ήταν πολύ θερμή, και ήταν χρήσιμη τόσο για να αποκτήσουν εμπειρίες τα παιδιά, αλλά και να εντοπίσουν τις τυχόν ελλείψεις και παραλείψεις, ώστε να δουλέψουν επάνω σε αυτές.

Η συμμετοχή των παιδιών, και οι διακρίσεις τους δείχνουν πως ο Σύλλογος προχωρά καλά, και η νέα γενιά του θα συνεχίσει στο δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενοι αθλητές.Άλλωστε οι αγώνες για τα πανελλήνια πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν άμεσα μετά τις διακοπές, με όλο το πρόγραμμα της σεζόν να έχει επηρεαστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο. Ο Καρυπίδης ευχαρίστησε για τη βοήθειά τους για την συμμετοχή σε αυτούς τους αγώνες, τον κ. Μάρκο Γραμμενίδη, τον Παντελή Πηλικίδη και το Βενζινάδικο Αφοί Ταπατζά.

Πηγή:  paratiritis-news.gr

Share it