Search

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκάκι στο Διδυμότειχο με πρωταγωνιστή τον Εθνικό

Το κύπελλο της 1ης θέσης στο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου και 6 ακόμη μετάλλια στις ηλικιακές κατηγορίες κατέκτησαν οι σκακιστές της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Στο τουρνουά συμμετείχαν 67 σκακιστές από Ελλάδα και Βουλγαρία.

Την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη και το κύπελλο κατέκτησε ο Θωμάς Μίχος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 6,5/7, ο οποίος κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία senior άνω των 50ετών.

Στην ίδια ηλικιακή κατηγορία άνω των 50ετών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ο Χρήστος Αντώνογλου του Εθνικού, ο οποίος κατέκτησε και την 6η θέση στην γενική κατάταξη με 5/7.

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U12 κατέκτησε ο Χρήστος Χασάπης του Εθνικού.

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η σκακίστρια του Εθνικού Αναστασία Λυκίδη στην κατηγορία U12.

Την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Γκόγκολας του Εθνικού στην κατηγορία U10.

Την 3η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Δημήτρης Χασάπης της Σκακιστικής Κίνησης Αλεξανδρούπολης στην κατηγορία U8.

Πολύ καλή ήταν επίσης και η εμφάνιση των υπολοίπων σκακιστών της Αλεξανδρούπολης. Ο Ζαχαρίας Τιακούδης κατέκτησε την 9η θέση της γενικής κατάταξης με 5/7,ο Ιωάννης Χρυσάφης την 14η θέση με 4,5/7, ο Κωνσταντίνος Μίχος την 37η θέση με 3,5/7 και ο Σπυρίδων Χρυσάφης την 53η θέση με 2,5/7.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συγχαίρει όλους τους σκακιστές της Αλεξανδρούπολης για τις διακρίσεις τους και την αγωνιστική συμμετοχή τους στο τουρνουά.

Συγχαίρει επίσης τον Σκακιστικό Σύλλογο Διδυμοτείχου για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Εύχεται σε όλους σας
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2020!!!

 

Share it