Search

Με 3 μετάλλια επέστρεψε ο ΝΟΑ από το Κύπελλο Χριστουγέννων της Θεσ/νίκης!

Φορτωμένη με χριστουγεννιάτικα δώρα τα τρία μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές του επέστρεψε η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟ Αλεξανδρούπολης από το «Κύπελλο Χριστουγέννων 2019 τον διεθνή διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης στην Θεσσαλονίκη για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7, υπό την αιγίδα της ΕΙΟ από τις στις 27 έως 29 Δεκεμβρίου 2019 με συμμετοχή και από ομάδες της Θεσσαλονίκης Καβάλας, Άνδρου και Βουλγαρίας.

Στην αποστολή συμμετείχαν 4 αθλητές της ομάδας ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ομίλου.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από 6 ιστιοδρομίες στις κατηγορίες Optimist & Laser 4.7 οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες συνθήκες με ισχυρούς ανέμους εντάσεων έως και πέντε μποφόρ και πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβία».

Στην κατηγορία optimist συμμετείχαν οι αθλητές Γιαννακίδης Γρηγόρης, και Χατζής Δημήτριος ο οποίος κέρδισε και το μετάλλιο του μικρότερου αθλητή του αγώνα.

Στα Laser 4.7 ο αθλητής του ομίλου Ιωάννης Χατζηκωνσταντινίδης κατέλαβε την 2η θέση γενικής και 2η στα αγόρια κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο και ο Κασαπίδης Θανάσης την 3η θέση στα αγόρια κάτω των 16 ετών και το χάλκινο μετάλλιο.

Συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας Άγγελο Ανάσογλου.

Ο Έφορος Ιστιοπλοΐας
Ν.Ο.Α.
Θεοδόσιος Γιαννακίδης

Share it