Search

Μοιράστηκαν απο ένα ημίχρονο όχι όμως και βαθμούς οι Νέοι Ξάνθης και ΑΕΚ!

Μετά τους Άντρες και οι Νέοι της ΑΕΚ έφυγαν νικητές με 1-0 απο την Ξάνθη, σε ένα ματς πάντως με αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος που σκόραραν στο 21′ με τον Μαχαίρα ενώ είχαν και δύο δοκάρια  σε προσπάθειες των Μαχαίρα και Σαρδέλη. Στο δεύτερο η ομάδα της Ξάνθης πίεσε χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Θεοχάρη, ενώ απο το 80′ η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Χριστόπουλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Αυτή ήταν η 6η φετινή ήττα για την Ξάνθη που έμεινε στους 16 βαθμούς. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Κώστα Γκοντόλια της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κώστας Μπεδρελής): Στεπάνοβιτς, Τσιεγγελίδης, Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου, Τενεκές, Πιτσόλης (88′ Μαυροκέφαλος), Γκασιμπαγιαζίδης (27′ Ιωακειμίδης), Μανίσογλου, Τσιπούρας, Μπάκος (76′ Αλεξανιάν), Κοτόπουλος.

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κατσικάς, Ματζουρανάκης, Κώτσιος, Αρβανίτης, Παζατζίδης, Σαρδέλης (67′ Κορομηλάς), Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος, Μαχαίρας (90+’ Τσαρούχας), Κοσίδης (76′ Τόλιος).

Share it