Search

Επιστροφή στις νίκες με μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα για τις Βασίλισσες της Θράκης!

Το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της χρονιάς πέτυχαν οι Βασίλισσες της Θράκης που επικράτησαν με 2-0 μέσα στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδας.

Σε ένα ματς διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, οι ξανθιώτισσε ήταν πιο εύστοχες και κατάφεραν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά απο 5 αγωνιστικής. Το σκορ για τις Βασίλισσες άνοιξε στο 60′ ο Σέβη Μετοικίδου με σουτ εκτός περιοχής ενώ στο 80′ με σουτ εντός περιοχής η Στέλλα Μαυρομάτη “κλείδωσε” το τρίποντο.

Πλέον οι ξανθιώτισσες στρέφουν την προσοχή τους στο Θρακιώτικο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Ροδόπη ’87 στην Ξάνθη στο τελευταίο ματς του 2019. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαργιόλας με βοηθούς τους Καραγιώτα και Πολυμέρου όλοι τους της ΕΠΣ Καρδίτσας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητεςΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπούλου, Γκονζάλες, Σταύρου, Χατζηαντωνίου Μ., Μπουργουτζόγλου(85′ Αραμπατζή), Κατσαρού(87′ Χατζηαντωνίου Γ.), Μετοικίδου, Κλοκίδου(75′ Μαυρομάτη), Βλάχου, Κυριαζίδου, Τόλε(40′ Καζαντζίδου).

Share it