Search

Η βαριά καμπάνα της Κεσσάνης Ερασμίου και το σκεπτικό της απόφασης της Π.Ε. της ΕΠΣ Ξάνθης

Δεν γλίτωσε την βαριά τιμωρία η Κεσσάνη Ερασμίου με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ξάνθης, μετά την συνεδρίαση της Πέμπτης πήρε την απόφαση με βάση φυσικά το φύλλο αγώνα και όσα αναγράφονται σε αυτό.

Αρχικά να αναφέρουμε για την τιμωρία πως το ματς κατοχυρώθηκε στον Εχίνο με 3-0, ενώ η Κεσσάνη τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών απο το φετινό και 5 βαθμών απο πρωτάθλημα της επόμενης σαιζόν. Παράλληλα ο Βαγγέλης Γούλας που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές για εξύβριση αλλά και για την κλωτσιά που έριξε στον ρέφερι του αγώνα, Μιχάλη Ελευθεράκη.

Πάμε όμως να δούμε το κύριο κομμάτι της τιμωρίας που σόκαρε και τους ανθρώπους της Κεσσάνης. Ο λόγος για τους βαθμούς της τιμωρίας όχι μόνο απο το φετινό αλλά και το πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Εκεί είναι το κομμάτι που την “πάτησαν” ελέω ΚΑΠ, βλέπετε αν σε ένα ματς έχουμε διακοπή λόγω επεισοδίων η τιμωρία είναι -3 για φέτος και το ίδιο και για την επόμενη χρονιά αλλά και η μη διεξαγωγή ενός αγώνα η ποινή είναι ακριβώς η ίδια.

Εκεί έρχεται το στοιχείο που έκανε την διαφορά, βλέπετε σύμφωνα με το φύλλο αγώνα η ομάδα της Κεσσάνης δεν εμφανίστηκε να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος, και αυτή η μη εμφάνιση τιμωρείται απο τον ΚΑΠ πολύ πιο αυστηρά απο τα επεισόδια αλλά και απο την μη συμμετοχή μιας ομάδας στο παιχνίδι.

Πάντως απο την ομάδα του Ερασμίου τόνιζαν την απορία τους για τον όρο μη εμφάνιση καθώς όπως τόνιζαν το πρώτο μέρος δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς μόλις έγινε η διακοπή ο διαιτητής έφυγε κατευθείαν στα αποδυτήρια χωρίς να σφυρίξει φινάλε. Κάτι που πάντως είναι αντικρουόμενο με το φύλλο αγώνα οπού αναφέρεται ξεκάθαρα απο τον διαιτητή ότι μόλις έγινε η διακοπή έδωσε τέλος ημιχρόνου και αυτό αναφέρεται και στο κομμάτι που γράφει για το χτύπημα που δέχτηκε απο τον Βαγγέλη Γούλα με το που δόθηκε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Δειτε ΕΔΩ πω διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την τιμωρία της Κεσσάνης

Share it