Search

Η Μάγδα Γιαμουστάρη νέα διοικητής του «Σισμανόγλειου»!

   Η Μάγδα Γιαμουστάρη είναι η νέα διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Αν και ακούστηκαν πολλά ονόματα, μεταξύ των οποίων ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Ναλμπάντης, η πολιτευτής ΝΔ και ιατρός Βούλα Ελευθεριάδου και το μέλος ΝΟΔΕ και ιατρός Νίκος Χατζηκωνσταντίνου, η κα Γιαμουστάρη είναι η εκλεκτή.

   Η νέα διοικητής αποτελεί εδώ και δεκαετίες στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στην πολιτική επιτροπή της οποίας παραμένει εκλεγμένη. Συνεπώς, πρόκειται για μία καθαρά κομματική επιλογή. Το κατά πόσο θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτό το πόστο, θα φανεί στο μέλλον, ωστόσο αντίστοιχη προηγούμενη κομματική επιλογή, υπό το όνομα Κώστας Ναλμπάντης, είχε αποτύχει σχεδόν παταγωδώς.

   Η κα Γιαμουστάρη κατά γενική ομολογία έχει μεγάλα «παπούτσια» να γεμίσει, καθώς ο πρώην διοικητής Γιώργος Φιλιππίδης συνέδεσε το όνομά του με μία σειρά θετικών γεγονότων: Πρώτον, την ανακοίνωση της δωρεάς του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής στην κατεύθυνση της οποίας έπαιξε κι ο ίδιος σημαντικό ρόλο. Δεύτερον, τη βελτίωση του υφιστάμενου νοσοκομείου σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και προσωπικό. Τρίτον, τη βελτίωση της «εικόνας» του Νοσοκομείου προς την κοινωνία και της σχέσης του με αυτή. Τέταρτον, το ότι τύχαινε ‘διακομματικής’ υποστήριξης.

Share it