Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 10ης αγ. στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα!

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και στη σημερινή 10η του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου άμεσα και έγκυρα μέσα απ’ το blog του SportsAddict.gr. 

Μηδενός παιχνιδιού εξαιρουμένου, τόσο όσον αφορά τις αναμετρήσεις των ομάδων της Θράκης, όσο και τις υπόλοιπες, όλες ανεξαιρέτως διαθέτουν ενδιαφέρον. Ξεκινώντας απ’ τα ματς των ομάδων της Θράκης η προσοχή πέφτει αρχικά στο τοπικό ντέρμπι της Ξάνθης ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου, με τις δύο ομάδες να έχουν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς.

Στη Γενησέα, ο Ηρακλής Ζυγού υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης, με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα του επιτρέψει να μειώσει τη διαφορά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές Ένωση Αλεξανδρούπολης αγωνίζεται στη Δράμα απέναντι στον Πανδραμαϊκό και έχει δύσκολη αποστολή, αλλά απ’ την άλλη και ανεβασμένη ψυχολογία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το τνέρμπι μεταξύ 1ης και 2ης θέσης, ήτοι Νέστου Χρυσούπολης και Πανσερραϊκού.

Θυμηθείτε εδώ το Pre-Game της 1οης αγωνιστικής, με όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε.

Αναλυτικά:

Κυριακή 24/11, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου

Δημ. Δράμας: Πανδραμαϊκός – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Δημ. Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Κεραυνός Πέρνης

Δημ. Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Πανσερραϊκός

Δημ. Παραλιμνίου Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Ορφανού

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Κιλκισιακός

Ρεπό: Δόξα Θεολόγου

14:10 Στη Χρυσούπολη, πριν την έναρξη της μάχης για την κορυφή μεταξύ Νέστου και Πανσερραϊκού, θα τιμηθεί ο πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικού και Νέστου Χρυσούπολης, Αντώνης Λαδάκης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

14:23 Χωρίς εκπλήξεις στην αρχική 11αδα αποφάσισε να παρατάξει την Ένωση Αλεξανδρούπολης στη Δράμα ο Νίκος Ουσταμπασίδης. Παρακάτω οι συνθέσεις των δύο αντιπάλων:

Πανδραμαϊκός: Παγκάκης, Κεχαχιάς, Αθανασιάδης, Παυλίδης, Αϊβάζης, Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος, Βασιλειάδης, Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Αναπληρωματικοί: Παπαγεωργίου, Τζελέπης, Μπάμπαλης, Κιουμουρτζής, Γεωργηεφένδης, Κελεσίδης.

Ένωσης Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Συμεωνίδης, Γκαβανόζης, Παπαοικονόμου, Μαρασλής.

Αναπληρωματικοί: Γκουντενούδης, Τοπαλίδης, Γεωργαντζόπουλος, Μαγδαληνός, Μάζης, Ευθυμιάδης, Σιμτσάκης.

14:32 Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι για τον νομό Ξάνθης, το ντέρμπι μεταξύ Ορφέα και Άρη. Οι συνθέσεις:

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Βουλγαρίδης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ, Σουκρήογλου, Μελισσόπουλος, Κουκουρίγκος, Χιντ.

Αναπληρωματικοί: Ξαντινίδης, Βρίγκος, Ευαγγέλου, Ψυχουδάκης, Σακαλη, Καραγκιόζης, Χασανκηλ.

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζήπαππας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφαρας, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Χακάν, Γκέκας, Ψεμματάς, Μπουλούτ.

Αναπληρωματικοί: Παυλίδης, Καλαϊτζίδης, Ζωσιμίδης, Μουαρέμογλου, Ταχτσίδης, Μουστάκης, Κρασώνης.

14:44 Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι και στη Γενησέα μεταξύ Ηρακλή και Κεραυνού. Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Ηρακλής Ζυγού: Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου. Τιφτίκης, Κιουμουρτζής, Δογανίδης, Δημητριάδης, Πανέρης, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης Κ.

Αναπληρωματικοί: Βαφειάδης, Κριεζής, Παπαδόπουλος Αν. Καρά Ισμάηλ, Πανταζίδης, Τενεκές, Κωφίδης Στ.

Κεραυνός Πέρνης: Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Παπαδόπουλος Λ.,Τζιβανόπουλος , Λάσπατζης, Κυριακόπουλος, Τσάκωνας, Μελισσόπουλος, Μενίκου Γκουτσίδης.

Αναπληρωματικοί: Χατζηκυριάκου, Κλοκίδης, Τσουμάνη, Ιβανίδης, Κωνσταντάρας, Χαρχαμίδης

15:03 Έναρξη των αναμετρήσεων

15:05 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ο Άρης Αβάτου ξεκινά ιδανικά το παιχνίδι και παίρνει το προβάδισμα από πολύ νωρίς!

Μόλις στο 3ο λεπτό οι  φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ, με τον Γκέκα να εκμεταλλεύεται το ολέθριο λάθος του Μακράκη και να πλασάρει άψογα για το 0-1.

15:07 Με μεγάλη φάση για τον Ηρακλή άρχισε το ματς στην Γενησέα. Ο Μολώνης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Δεληγιάννη το σουτ του όμως δεν βρήκε στόχο.

15:09 Φρενήρης ο ρυθμός στο ντέρμπι της Ξάνθης! Πρώτη απειλή από πλευράς Ορφέα στο 5′ με το πλασέ του Μαυρόπουλου από το ύψος του πέναλτι να μην ανησυχεί τον Νομικό.

15:10 Σειρά του Αβάτου να απειλήσει. Έκανε το σουτ ο Γκέκας, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

15:12 Δεύτερη τελική στο ματς και για τον Ορφέα με το σουτ του Μελισσόπουλου να περνά έξω από τα δοκάρια.

15:14 Γκοολ στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ο Άρης Αβάτου κάνει ακόμη καλύτερο το ξεκίνημα του στο ντέρμπι!

Κάνει δύο τα τέρματά του ο Άρης Αβάτου στο ντέρμπι της Ξάνθης στο 12′, όταν από κόρνερ του Ψεμματά, ο Βελή Μεμέτ Χακάν πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Ορφέα και σκόραρε με κεφαλιά για το 0-2.

15:17 Στη Γενησέα στο 13ο λεπτό απαντά ο Κεραυνός στις καλές στιγμές με το σουτ του Μενίκου να μπλοκάρεται από τον Μανιά.

15:23 Διαγώνιο αλλά άψυχο σουτ του Χασάνογλου στο 17′ από πλευράς Ορφέα, έπεσε και μπλόκαρε ο Νομικός.

15:25 Σημαντικό προβάδισμα για τον Πανσερραϊκό στο ντέρμπι παραμονής με τον Νέστο στη Χρυσούπολη! Τα “λιοντάρια” προηγούνται με 0-2 με τέρματα των Γκούρτσα και Κόνσι.

15:26 Χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες το παιχνίδι στη Δράμα. Η Ένωση Αλεξανδρούπολης ως τώρα καταφέρενει και κρατά μακριά απ’ τα καρέ της τον Πανδραμαϊκό.

15:27 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου να κάνει το 0-3 στο 23′, με το σουτ του Σαρηγιαννίδη να τραντάζει την συμβολή των δοκών!

15:28 Νέα μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 24′. Στην αντεπίθεση ο Χατζηπαπάς βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Γκέκα, του οποίου η κεφαλιά πέρασε εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι του Ρούφου.

15:33 Ο Άρης Αβάτου κυριαρχεί απόλυτα και ενώ προηγείται ήδη με 0-2 κυνηγάει και τρίτο τέρμα! Φάουλ του Χακάν στο 33′ η μπάλα λίγο άουτ…

15:43 Γκολ στη Δράμα! Ο Πανδραμαϊκός ανοίγει το σκορ.

Στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία ο Πανδραμαϊκός παραβιάζει την εστία της Ένωσης Αλεξανδρούπολης με τον Αχαλινόπουλο στο 43′.

15:45 Στο 44′ καλή στιγμή για τον Κεραυνό, με τον Αλέξη Μελισσόπουλο να πιάνει δυνατό σουτ. Με τα πόδια απέκρουσε ο Μανιάς κρατώντας το μηδέν.

15:47 Χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για τον Κεραυνό Πέρνης. Ο Ξανθιώτης επιθετικός Αλέξης Μελισσόπουλος βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή πέρασε και τον Μανιά όμως απο πλάγια θέση το σουτ του πέρασε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι

15:50 Ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στον 1ο όμιλο. Ο Πανσερραϊκός έχει μετατρέψει σε θρίαμβο το ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης. Σημαντικό προβάδισμα έχει και στο ντέρμπι της Ξάνθης η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Άρη Αβάτου να κυριαρχεί. Όντας πίσω στο σκορ πάει στα αποδυτήρια η Ένωση Αλεξανδρούπολης, ενώ 0-0 ειναι το ματς στη Γενησέα. Λίγα τα γκολ συνολικά.

Αποτελέσματα ημιχρόνου

Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Οφρυνίου 0-0

Νέστος Χρυσούπολης-Πανσερραϊκός 0-4 (10′ Γκούρτσας, 13′ Κόνσι, 38′ Τσιμίκας, 45+ Μπάρδας)

Ορφέας Ξάνθης-Άρης Αβάτου 0-2 (3′ Γκέκας, 12′ Χακάν)

Πανδραμαϊκός-Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-0 (43′ Αχαλινόπουλος )

Δόξα Κάτω Καμήλας-Κιλκισιακός 0-0

Ηρακλής Ζυγού-Κεραυνός Πέρνης 0-0

Ρεπό: Δόξα Θεολόγου

16:04 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα ματς

16:09 Ξεκίνησε δυνατά η Αλεξανδρούπολη το δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Καρακασίδης αρχικά και ο Πατσιώρας στη συνέχεια ήταν άστοχοι.

16:20 Σιγή, χωρίς ευκαιρίες στα γήπεδα όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Θράκης. Μόνη αλλαγή σε σκορ πως το 1-0 της Δόξας Κάτω Καμήλας με τον Κιλκισιακό έγινε 2-1.

16:27 Στο 68 μεγάλη στιγμή για τον Ηρακλή Ζυγού, με το σουτ του Πανταζίδη να διώχνει δύσκολα ο Δεληγιάννης

16:31 Ευκαιρία με Μαλτεζο για την Αλεξανδρούπολη, με τον μεσοεπιθετικό των φιλοξενούμενων να πέφτει κάτω μετά από μαρκάρισμα, ενώ βρισκόταν σε θέση βολής. Διαμαρτυρίες για πέναλντι απ’ την πλευρά της Ένωσης Αλεξανδρούπολης.

16:33 Τρία γκολ σε λίγα λεπτά στο Παραλίμνιο, με τον Απόλλωνα να προηγείται με 2-1 του Αετού Ορφανού.

16:40 Επιτελούς μια αξιόλογη φάση στο 79′ στο ΑΟΞ, με το Άβατο να απειλεί με προβολή του Ζωσιμίδη μετά από σέντρα του Ψεμματά. Ανούσια υπεροχή για τον Ορφέα στο δεύτερο ημίχρονο.

16:44 Γκολ στο ΑΟΞ! Βάζει φωτιά στο ματς λίγο πριν το τέλος ο Ορφέας!

 Μειώνει ο Ορφέας στο 83′ με πλασέ του Κουκουρίγκου μετά από μεταβίβαση του Τανζού.

16:50 Τέλος στη Δράμα, με την Ένωση Αλεξανδρούπολης στην τελευταία φάση να διαμαρτύρεται εκ νέου για παράβαση εντός περιοχής. Τελικό αποτέλεσμα το 1-0 για τον Πανδραμαϊκό.

16:55 Ολοκλήρωση παιχνιδιού και στη Γενησεά, χωρίς να αλλάξει κάτι.

16:57 Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι ο Άρης Αβάτου. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Ορφέας κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, ο Μελισσόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ’  τα δοκάρια.

17:00 Ολοκλήρωση των αναμετρήσεων.

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε που εμπιστευτήκατε το SportsAddict.gr για την ενημέρωσή σας.

Δείτε τα αποτελέσματα και το πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία εδώ.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!


ο Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it