Search

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Ηράκλης Ζυγού και Κεραυνός Πέρνης!

Την απόλυτη μοιρασιά είχαμε στο γήπεδο της Γενησέας, με τους Ηρακλή Ζυγού και Κεραυνό Πέρνης να μένπυν στο 0-0.

Οι δύο ομάδες κυριολεκτικά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μια και σε ένα αρκετά θεαματικό παιχνίδι με καλό ρυθμό, αμφότερες δημιούργησαν απο 2-3 πολύ καλές στιγμές χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάποια να σκοράρει.

Πρώτος απείλησε ο Ηρακλής που μόλις στο 3′ δημιούργησε τον πρώτο κίνδυνο στην εστία του Δεληγιάννη με το σουτ όμως του Μολώνη να μην βρίσκει στόχο, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται στο 13′ με σουτ του Μενίκου. Ενώ το ματς πήγαινε χωρίς κάτι ιδιαίτερα στο φινάλε του πρώτου μέρους ο ξανθιώτης φορ του Κεραυνού Αλέξης Μελισσόπουλος έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές, αρχικά στο 44′ με το δυνατό του σουτ να διώχνει με τα πόδια ο Μανιάς ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή πέρασε και τον Μανιά όμως απο πλάγια θέση το σουτ του πέρασε δίπλα απο το αριστερό δοκάρι.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος το δεύτερο είχε λιγότερες αξιόλογες στιγμές, με την πιο σημαντική να ανήκει στους γηπεδούχους που στο 68′ απείλησαν με σουτ του Πανταζίδη που απέκρουσε δύσκολα ο Δεληγιάννης. Απο εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές προσπάθειες κοντά στη αντίπαλη περιοχή χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να φανεί απειλητικός, με το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για τον Ηρακλή που έφτασε τους 6 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Κάτω Καμήλας στις Σέρρες, ενώ αυτή ήταν η 3η ισοπαλία και για την Πέρνη που έφτασε τους 12 βαθμούς που την διατηρούν πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού με την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά να στρέφει την προσοχή της στο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς με τον Πανδραμαϊκό

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κεφαλάς της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Τσακίρη και Κουβαλάκη της ΕΠΣ Δράμας

Ηρακλής Ζυγού(Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου. Τιφτίκης, Κιουμουρτζής, Δογανίδης(81′ Τενεκές), Δημητριάδης(89′ Παπαδόπουλος Αν.), Πανέρης(58′ Βαφειάδης), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κωφίδης Κ.(67΄Πανταζίδης)

Κεραυνός Πέρνης(Γιάννης Μαλαματάς): Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Παπαδόπουλος Λ., Τζιβανόπουλος(67′ Χατζηκυριάκου) , Λάσπατζης, Κυριακόπουλος(87′ Τσουμάνη), Τσάκωνας, Μελισσόπουλος, Μενίκου(81′ Κλοκίδης), Γκουτσίδης

Share it