Search

Photos: Έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από το ΑΟΞ ο Πανδραμαϊκός κόντρα στον διπρόσωπο Άρη Αβάτου!

Την ήττα με 2-3 γνώρισε ο Άρης Αβάτου από τον Πανδραμαϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής.

Οι γηπεδούχοι που έπεσαν πάλι κάτων από την ζώνη του υποβιβασμού, παρουσιάστηκαν με δύο πρόσωπα στο ματς, είχαν ένα εξαιρετικό διάστημα από το 25′ ως το 55′, κατά το οποίο πέτυχαν τα δύο τους τέρματα και προβλημάτισαν έντονα τους φιλόδοξους φέτος Δραμινούς, έχοντας την υπεροχή και ελέγχοντας τον ρυθμό του ματς. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αυτό δεν στάθηκε αρκετό.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το δυνατό τους ξεκίνημα, όταν και μπήκαν γρήγορα μπροστά στο σκορ και παρά το κακό τους διάστημα, απάντησαν άμεσα και ισοφάρισαν μόλις μερικά λεπτά αργότερα σε 2-2, γεγονός που ίσως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός ανεβάζοντας τον ρυθμό του συνέχισε να πιέζει και για το γκολ της ανατροπής, που ήρθε τελικά στο 64′ και του χάρισε το πολύτιμο αυτό τρίποντο.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 3′ με το σουτ του Γκέκα που κατέληξε άουτ. Στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν από γύρισμα του Μπερούκα ο Μπελμανί έκανε με πλασέ το 0-1. Στο 8′ η εκτέλεση φάουλ του Τσάπαρη πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 23′ την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Αχαλινόπουλου. Στο 35′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πολύ ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Καλαϊτζίδης με φαλτσαριστό πλασέ από τα αριστερά στο απέναντι παραθυράκι, ενώ στο 40′ ο Παγκάκης πραγματοποίησε την επέμβαση της αγωνιστικής απομακρύνοντας ενστικτωδώς το δυνατό κοντινό πλασέ του Γκέκα μετά από γύρισμα του Ζωσιμίδη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ξανθιώτικη ομάδα. Στο 49′ το σουτ του Χριστοφορίδη έξω από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 54′ ο Τσάπαρης με σουτ από το ίδιο σχεδόν σημείο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ίδια, με τους γηπεδούχους παρά την ανατροπή να πέφτουν αγωνιστικά, σε αντίθεση με τον Πανδραμαϊκό που μόλις τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Μπερούκα σε 2-2. Στο 59′ το σουτ του Χριστοφορίδη δεν βρήκε στόχο και στο 64′ είχαμε την δεύτερη ανατροπή του αγώνα με τον Μπελμανί μετά από γύρισμα του Αθανασιάδη να σημειώνει το 2-3. Τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα στο 70′ με το διαγώνιο πλασέ του Γκέκα μέσα από την μικρή περιοχή να σταματά στον Παγκάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας που είχε για βοηθούς τους Κουκούμη και Πετσινάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου: Μουαρέμογλου, Χατζηπαπάς, Καλαϊτζίδης, Μίλλερ, Ταχτσίδης, Χριστοφορίδης, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς (70′ Κρασώνης), Γκέκας, Τσάπαρης (87′ Ευθυμιάδης), Μπουλούτ (74′ Μουστάκης).

Πανδραμαϊκός: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Παπαγεωργίου (46′ Μπαμπαλής), Αϊβαζης, Παυλίδης, Βασιλειάδης (59′ Λίπο), Αχαλινόπουλος (88′ Εφένδης), Τζελέπης (59′ Αθανασιάδης), Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας

Share it