Search

Απο την Θεσσαλονίκη ξεκινά το ταξίδι της Β’ Εθνικής για Ασπίδα Ξάνθης! Οι μεταγραφές και το ρόστερ

Απο την Θεσσαλονίκη ξεκινά το ταξίδι της Ασπίδας Ξάνθης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να ξεκινά της υποχρεώσεις του απο την Θεσσαλονίκη και το κυριακάτικο ματς με τον Μακεδών.

Μάλιστα ο σύλλογος ενόψει της έναρξης της σαιζόν έκανε γνωστό το φετινό ρόστερ και της μεταγραφές που έγιναν. Αναλυτικά:

Η Ασπίδα Ξάνθης ανακοινώνει το ρόστερ της ομάδας χειροσφαίρησης, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, στον 5ο Υποόμιλο, για τη σεζόν 2019/20.

1 ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2 ΑΚΤΕΝΙΖΟΓΛΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
3 ΑΣΚΕΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4 ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
5 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
6 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7 ΚΑΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8 ΚΑΛΙΩΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
9 ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
10 ΚΟΛΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
12 ΜΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
13 ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
14 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
15 ΠΑΝΔΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
16 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
17 ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
18 ΣΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΓΙΛΜΑΖ
19 ΣΙΛΕΛΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
20 ΧΑΣΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η φετινή σεζόν θα βρει την ομάδα ανανεωμένη όσον αφορά τον τομέα των αθλητών, με την ταυτόχρονη συμμετοχή και υποστήριξη από παλιούς αθλητές της Ασπίδας.

Δοθείσης της ευκαιρίας η ομάδα μας καλωσορίζει τα νέα αποκτήματα της, τους αθλητές Αγαθονίκο Α., Ασκεπίδη Α., Βασιλακόπουλο Θ. (ΧΑΝΘ), Ακτενίζογλου Ν. , Μουλάκη Κ.(Αρίων Πτολεμαίδας), Καλιωράκη Γ. (Κορωπί), Νικολαίδη Η. (Πυλαία).

Υπενθυμίζουμε πως η προσπάθεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ξεκινά την προσεχή Κυριακή 17/11/2019, στις 18:00, στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Α.Ε.Σ Μακεδών!

Καλή αγωνιστική χρονιά!

Share it