Search

Photos: Πέρασε και από την Μαΐστρο η ΑΕΔ, πλήρωσαν τα λάθη οι γηπεδούχοι

Το 6 στα 6 έκανε στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου η ΑΕ Διδυμοτείχου, παιρνώντας και από την έδρα της Μαΐστρου.

Η ομάδα του Χρήστου Μαυράκη επικράτησε 5-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι το οποίο ωστόσο δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν από κοντά πολλοί φίλαθλοι λόγω της βροχόπτωσης.

Η Μαΐστρος έπαιξε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα Κεσουδάκη πληρώνοντας ατομικά λάθη, αλλά και για πρώτη φορά φέτος χωρίς τον προπονητή της Τζουκμάνη, αφού ο τελευταίος τιμωρήθηκε με ποινή 4 αγωνιστικών εκτός γηπέδου για διαμαρτυρίες στον αγώνα με τον Ιπποκράτη. Χρέη πρώτου προπονητή είχε ο συνεργάτης του Αλέκος Τσίπτσιος.

Η Μαΐστρος ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη στο ματς όταν ένα σουτ του Καλομπρατσίδη έφυγε άουτ στο 4′. Μόλις ένα λεπτό αργότερα το Διδυμότειχο θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν μετά από σέντρα του Θάνου ο Καλαποδόπουλος θα βρει δίχτυα όντας ανενόχλητος μέσα στην περιοχή. Στο 8′ ο Τοροσιάν θα απειλήσει αλλά η κεφαλιά του δεν θα βρει στόχο. Στο 21′ το σουτ του Γκαϊδατζή θα σταματήσει στο δοκάρι, ενώ στο 25′ ήταν η σειρά του Παπούδη να σημαδέψει το δοκάρι του Παρασίδη.

Στο 28′ θα έρθει η ισοφάριση με ωραίο σουτ του Κυζιρίδη μέσα από την περιοχή, αλλά τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΔ θα ισοφαρίσει όταν ο Παπαδάκης θα γυρίσει την μπάλα πίσω στο τέρμα και ο πορτιέρο των γηπεδούχων στην προσπάθεια του να την απομακρύνει δεν θα την βρει με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-2. Στο 31′ ο Γιαννόπουλος πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ και πάλι ο αρχηγός των φιλοξενούμενων στο 44′ θα πιάσει ωραίο γυριστό, αλλά ο Παρασίδης θα μπλοκάρει.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή με την Μαΐστρο να απειλεί. Σουτ του Δημούτση στο 49′, μπλοκάρει τη μπάλα ο Δουλούδης. Στο 56′ το Διδυμότειχο θα φτάσει και σε τρίτο τέρμα όταν ο Αλεξακίδης θα σεντράρει, ο Παρασίδης δεν θα απομακρύνει καλά και ο Παπούδης από κοντά θα γράψει το 1-3. Στο 57′ σειρά του Ιντζέ να βρει δίχτυα. Ο επιθετικός της ΑΕΔ θα περάσει τον τερματοφύλακα και θα ανεβάσει τον δίκτη του σκορ στο 1-4 αφιερώνοντας το γκολ στον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασιάδη που βρισκόταν στο γήπεδο.

Στο 80′ ήταν η σειρά της Μαΐστρου να σκοράρει με αυτογκόλ με έναν περίεργο τρόπο αφού μετά από την κεφαλιά που έγινε από αμυντικό της ΑΕΔ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στον Δουλούδη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 84′ ο Γιαννόπουλος θα σουτάρει με τον Παρασίδη να αποκρούει, ενώ στο 89′ ο αρχηγός της πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας του Έβρου θα καταφέρει να σκοράρει από πολύ κοντά έπειτα από σέντρα του Αλεξακίδη. Το τελικό 3-5 θα διαμορφώσει ο Γκασίδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, φεύγοντας στην αντεπίθεση και αγγίζοντας όσο χρειαζόταν την μπάλα για να βάλει το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Συνθέσεις:

ΑΟ Μαΐστρου (Τζουκμάνης): Παρασίδης, Αντωνιάδης (90′ Παπαδόπουλος), Σιμσιρίκης, Παπαδάκης (65′ Τζάτζαλης), Φωτεινός, Θεοδωράκης, Δημούτσης (78′ Γκασίδης), Καλομπρατσίδης, Μπουρμάς (60′ Κουτσούκης), Πεχλιβανίδης, Κυζιρίδης.

ΑΕ Διδυμοτέιχου (Μαυράκης): Δουλούδης, Αλεξακίδης, Τοροσιάν, Θάνος, Καλαποδόπουλος, Κούπας, Παπούδης, Μαργαριτούδης (78′ Μπετζέκας), Γκαϊδατζής, Γιαννόπουλος, Ιντζές (67′ Λεμονάκης).

Share it