Search

Photos: Δυσκολεύτηκε με Θαλασσιά όμως πήρε την πρόκριση ο Ορφέας Ξάνθης που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου!

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά ο κάτοχος του τίτλου Ορφέας Ξάνθης κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης Θαλασσιάς και χάρις το γκολ του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζπύ να πάρει την πρόκριση, με συνολικό σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 5′ είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Δασκαλάκη ο Μουζαφέρογλου πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Απο εκεί και πέρα το ματς ήταν ισορροπημένο με αμφότερες της ομάδες να έχουν της καλές στιγμές του, στο 39′ ο Ρούσσος έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο δυνατό σουτ του Μελισσόπουλου ενώ στο 42′ ήταν η ώρα να κάνει μεγάλη επέμβαση ο Ρούφος στο σουτ του Καζάκη. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον Ορφέα, με τον Κουκουρίγκο να αστοχεί απο πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε σε αντίθεση με την ένταση και τα δυνατά μαρκαρίσματα άλλωστε το διακύβευμα της πρόκρισης ήταν υψηλό και για τις δύο ομάδες. Τελικά το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση ήρθε στο 69′ μετά απο λάθος εκτίμηση της φάσης απο τον κίπερ της Αναγέννησης που έκανε άστοχη έξοδο κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού που πήρε το ριμπάουντ και με σουτ απο κοντά έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ του Ορφέα η ομάδα της Θαλασσιάς ανέβηκε αλλά βρήκε μπροστά της το “τείχος Ρούφο” που κατέβασε ρολά. Στο 83′ ο πολύπειρος κίπερ έκανε διπλή μεγάλη επέμβαση στα σούτ των Καζάκη και Βουλγαρίδημ ελω στι 87′ ο Ρούφος σταμάτησε εντυπωσιακά νέο σουτ του Καζάκη κρατώντας το μηδέν, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος και ο Ορφέας να παίρνει την μεγάλη πρόκριση, ενώ η Θαλασσιά γνώρισε την πρώτη ήττα στην σαιζόν.

Πλέον στον Ορφέα αφήνουν πίσω το Κύπελλο και στρέφουν την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Αετό στο γήπεδο του ΑΟΞ. Ενώ η Θαλασσιά αφήνει στην άκρη το Κύπελλο και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Στράτο Σάββογλου και Γιώργο Χρυσέλη

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Μελισσόπουλος, Σουκρήογλου, Μαυρόπουλος, Τσέκος(46′ Χαλίλ Ιμπράμ), Βουλγαρίδης Π., Ξαντινίδης(90′ Βρίγκος) , Χίντ Ιμέρ, Κουκουρίγκος(90′ Χασανκήλ)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ρούσσος, Βασιλειάδης, Σταύρου(58′ λ.τρ. Πεντεζίδης), Μουζαφέρογλου, Σαρηγιαννίδης, Αλήογλου, Τουργαίδης Στ., Κουτσομιχάλης(68′ Βουληρίδης Β.), Κοτόπουλος(80′ Δελητζόγλου), Καζάκης, Δασκαλάκης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it