Search

Αυτός είναι ο νέος Εθνικός και έτσι κατεβαίνει στο πρωτάθλημα της Volley League!

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την επίσημη πρεμιέρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Volley League καθώς το Σάββατο 2/11 στις 18:00 υποδέχεται τον Ηρακλή.

Το τελευταίο διάστημα ο νέος Εθνικός χτίστηκε αθόρυβα καθώς η αναμονή για την αδειοδότηση από την ΕΕΑ δεν χωρούσε διατυμπανισμούς και πολλά λόγια.

Ωστόσο οι άνθρωποι του ΤΑΑ σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Ανδραβίζο και το τεχνικό του επιτελείο, μέλη του οποίου μεταξύ άλλων είναι οι Ιπποκράτης Δήμητσας και Όλγα Γκούβερ, προσπάθησαν μαζί βέβαια με τους παίκτες να ετοιμάσουν την ομάδα για το πρώτο ματς.Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 30/10 δόθηκε και ένας φιλικός αγώνας με την γειτονική ΑΕ Κομοτηνής (θυμηθείτε εδώ).

Στο ρόστερ λοιπόν του Εθνικού παρέμεινε η ψυχή της ομάδας Γρηγόρης Κοντοστάθης (λίμπερο), ενώ επέστρεψε ο Κώστας Δαλακούρας (ακραίος) ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός για φέτος, με τους δύο παίκτες να είναι οι κολώνες της φετινής ομάδας. Από εκεί και πέρα στον Εθνικό θα αγωνιστούν επίσης οι: Αντωνιάδης (λίμπερο), Τσιουτσιουλούδης (κεντρικός), Μπίκος (ακραίος), Χατζόπουλος (κεντρικός), Ζαχαρούλης (ακραίος), Παπάζογλου (πασαδόρος), Χρηστουηλίας (ακραίος), ο νέος ξένος με καταγωγή από την Σερβία που ακούει στο όνομα Λιουμπισάβλιεβιτς (πασαδόρος), Πιτιακούδης (διαγώνιος) και Τοκαμάνης (ακραίος).

Το έργο του Εθνικού είναι δύσκολο και σίγουρα στην φετινή προσπάθεια η συμμετοχή του φίλαθλου κοινού θα είναι πιο σημαντική από ποτέ…

Share it