Search

Pregame: Αγωνιστική για…ξεκαθάρισμα στα ψηλά και χαμηλά η 7η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(16:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Η πρωτοπόρος Αναγέννηση έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στο Κουτσό που την περασμένη αγωνιστική υπέστη την πρώτη της ήττα όμως έδειξε και σε εκείνο πως ειναι ομάδα που δεν τα παρατάει. Επικίνδυνη έξοδο έχει και η δεύτερη της βαθμολογίας Βιστωνίδα που θέλει να διατηρηθεί ψηλά φεύγοντας με τη νίκη απο την έδρα της Κεντητής που ψάχνει γιατρικό στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Την άμεση επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Φίλιππος Δροσερού που θα υποδεχτεί την Κεσσάνη Ερασμίου, ενώ απο εκεί και πέρα ο Απόλλωνας θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του κόντρα στον Άτλα που “καίγεται” για βαθμούς, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Μάνδρας απέναντι στον Εχίνο με της δύο ομάδες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση τελευταια αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Γειτονικό ντέρμπι με φόντο το τρίποντο που θα τους δώσει ανάσα θα έχουμε στον Πετεινό με τον Άρη να υποδέχεται τον Απόλλων Διομηδείας, ενώ ιδιαίτερα αμφίρροπο αναμένεται και το παιχνίδι της Γενησέας με την Ασπίδα

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 16:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Νεάπολη: Απόλλων Ξάνθης – Άτλας Σελίνου   (Ζαφειρίου, Ιωαννίδης, Ασικίδης)

Γηπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – Κεσσάνη Ερασμίου  (Δρακίδης, Χρυσέλης Απ., Παπαδόπουλος)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Εχίνος Σπορ  (Γκαϊτατζής, Οτουζμπίρ, Πασχαλίδης Αθ.)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Ελευθεράκης, Πασιάς, Δανδανόπουλος)

Γήπεδο Κεντητή: Κεντητή – ΑΟ Βιστωνίδας  (Σαββόγλου, Κοτινούδης, Φεράτογλου)

Γήπεδο Γενησέας: Ελπίδα Γενησέας – Ασπίδα Ξάνθης  (Ουζουνίδης, Χρυσέλης Γ., Ταρινίδης)

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Απόλλων Διομηδείας  (Ανεστίδης, Πασχαλίδης Γ., Τσιτσής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ 

Share it