Search

Ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος για τον Ηρακλή Ζυγού που πήρε προβάδισμα πρόκρισης!(+pics)

Σκοράροντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, και μάλιστα στην αρχή και το τέλος, ο Ηρακλής Ζυγού επικράτησε με 2-0 του Άτλα Σελίνου και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Άτλα που παρά τα σημαντικά προβλήματα τόσο πριν την έναρξη, ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Γαιννακούδη μέχρι να φτάσει στο γήπεδο ο νεαρός κίπερ Καλαμάρης, αλλά και κατά την διάρκεια, με τον τραυματισμό του Δέλτσου, πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε και ήταν άκρως ανταγωνιστική.

Πρωταγωνιστής του ματς ο Δημήτρης Καλογιάννης που άνοιξε το σκορ στο 5′ με δυνατό σουτ, ενώ ο ίδιος με ατομική προσπάθεια στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που σαφέστατα δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα του Ηρακλή για την ρεβάνς στο Σέλινο. Βέβαια προτεραιότητα του Ηρακλή είναι το μεγάλο ματς της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο της Γενησέας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Πασιά

Ηρακλής Ζυγού: Μανιάς, Βαφειάδης, Τιφτίκης(65′ Πανέρης), Τενεκές(60′ Γαβρίδης), Χασιώτης, Ψαρόπουλος, Καλογιάννης, Ξουπλίδης(46′ Παπαδόπουλος Αν.), Πανταζίδης, Δημητριάδης, Ανδρέου(46′ Μολώνης)

Άτλας Σελίνου: Γιαννακούδης(25′ Καλαμάρης Π.), Δαλακούρας, Χατζόπουλος, Παπαευαγγέλου Γ., Δέλτσος(36′ λ.τρ. Τσουκαταρίδης), Καλτσίδης, Θωμαίδης, Παπαευαγγέλου Δ., Ξυνός(72′ Τσακυρίδης), Ντόκο, Αδαμίδης(85′ Καλαμάρης Ν.)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ

http://

Share it