Search

Photos: Στο φινάλε κρίθηκε το ντέρμπι κορυφής της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης μεταξύ ΑΠΟΞ και Αετού Τοξοτών!

Ένα γκολ του Μαξούμ Χασάνογλου ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι κορυφής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με τον ΑΠΟΞ να είναι ο μεγάλος νικητής με 1-0 επί του Αετού Τοξοτών.

Η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού είχε την ουσία και παρότι δεν πραγματοποίησε απο της καλύτερες εμφανίσεις της κατάφερε να πάρει έστω και στο φινάλε μια σπουδαία νίκη κάνοντας το 5×5, έναντι της ομάδας του Λεωνίδα Πετρίδη που ειδικά στο πρώτο μέρος είχε ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας όμως μόνο μέσω στημένων μπορούσε να απειλήσει χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερη πίεση στον Πολυμερίδη που κράτησε με άνεση το μηδέν.

Το ματς είχε ελάχιστες φάσεις, κυρίως απο φάουλ και εκτελέσεις κόρνερ για αμφότερες ομάδες, με τον ΑΠΟΞ τελικά στο 88′ να φτάνει στη νίκη με το γκολ να έρχεται απο την “χρυσή αλλαγή”του προπονητή του ΑΠΟΞ που τον έριξε στο ματς στο 80′ και 8′ λεπτά αργότερα αυτός με σουτ τον δικαίωσε δίνοντας μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον στον ΑΠΟΞ αφήνουν πίσω το ματς της Κυριακής και στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με τον Κένταυρο σε μια δύσκολη έξοδο. Απο την άλλη στον Αετό καλούνται να το ξεχάσουν άμεσα καθώς ακολουθούν δύο μεγάλα ματς αρχικά με την Δόξα Σταυρούπολης στους Τοξότες και εν συνεχεία με την ΑΕΞ στην Λευκόπετρα δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει εξίσουν δυνατά το πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Δημήτρη Δανδανόπουλο και Δημήτρη Παπαδόπουλο

ΑΠΟΞ(Απ. Κουτρουλός): Πολυμερίδης, Φελεκίδης, Μπάρος, Σκορδούλης, Θεοδωρίδης, Κλειτσιώτης(60′ Τιρχας, 80′ Χασάνογλου), Γερασίμου, Αλήογλου(76′ Δεμένικος), Νικάκης(89′ Παπαδόπουλος), Κυριακίδης, Φραγκούλης

ΑΕΤΟΣ ΤΟΞΟΤΩΝ(Λ. Πετρίδης): Σιμιντηρίδης Π., Σαββίδης Ρ., Καραπαντζίδης Γ., Καραπαντζίδης Μ., Ρέστας, Αναστασουλάκης(89′ Τσολούφης), Μακρίδης(76′ Ταχτσίδης), Γραβάνης(59′ Γερνάς), Μαστανιάδης, Σαββίδης Τ., Εμμανουηλίδης

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it