Search

Στάθηκε παλικαρίσια στη Χρυσούπολη η Ένωση Αλεξ/πολης, τρίποντο εμπειρίας από Νέστο

Την ήττα με 4-0 από το Νέστο Χρυσούπολης γνώρισε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής η Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Αν κάποιος δει μόνο το σκορ θα μπορούσε να μιλήσει για μία εύκολη επικράτηση του Νέστου αλλά δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα. Η Ένωση ήταν πάρα πολύ καλή στο πρώτο η ημίχρονο και ήταν εκείνη που θα μπορούσε να προηγηθεί αφού είχε τις πιο κλασσικές ευκαιρίες.

Στο 1ο μόλις λεπτό πλασέ του Καρακασίδη έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 5′ αντίστοιχο σουτ του Ευθυμιάδη εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 13′ ο Μαλτέζος με κεφαλιά θα σημαδέψει το δοκάρι στην μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Έβρου. Στο 40’ καλή ευκαιρία με τον Αδαμάκη για τη Χρυσούπολη, τελευταία στιγμή ο Δοργουγιδένης σώζει με το κεφάλι. Στο 43′ σουτ έξω από την περιοχή του Καρακασίδη λίγο άουτ.

Στο β’ μέρος ο Νέστος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έφτασε στο τρίποντο. Στο 53′ ο Εβρίτης Λίτσκας με κεφαλιά θα κάνει το 1-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παπαοικονόμου θα βρεθεί μόνος μέσα στην περιοχή αλλά η κεφαλιά του δεν θα βρει στόχο. Στο 65′ ο Κοβάτσης μετά από ατομική προσπάθεια του Μπαϊκαρά θα δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στο Νέστο, ενώ έπειτα από σέντρα του Μπαϊκαρά και πάλι ο Λίτσκας θα βρει δίχτυα με πλασέ για το 3-0 στο 80′. Το τελικό 4-0 θα διαμορφώσει ο Γεωργιάδης μετά από πάσα του Λίτσκα στο 85′.

Συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης: Δεμένικος, Μπλιος, Αρετάς (75′ Τζατζανάς), Μπαμπούρας (81′ Λεγάτος), Φραγκούλης, Γρηγοριάδης (51′ Γεωργιάδης), Αδαμάκης, Ανδρεάδης, Λίτσκας, Νάκας (63′ Κοβάτσης), Μπαϊκαρά.

Ένωση Αλεξανδρούπολης: Συνοδινός, Δορουγιδένης, Γεωργαντζόπουλος, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Μαλτέζος (63′ Συμεωνίδης), Αμπραχαμιάν, Μάζης (46′ Παπαοικονόμου), Ευθυμιάδης (74′ Μαρασλής), Καρακασίδης.

Share it