Search

Ο Μάνταλος γλύτωσε από γκέλα την ΑΕΚ, νίκες και για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ! Η βαθμολογία της SuperLeague 1

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα αγωνιστική ολοκληρώθηκε σήμερα, χωρίς να σημειωθεί κάποια μεγάλη έκπληξη, αφού ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν είχε προβλήματα στην Τούμπα απέναντι στη Λαμία, ενώ στη Ριζούπολη, όπου η ΑΕΚ φιλοξένησε το Βόλο, ο Μάνταλος με αρχηγική εμφάνιση δεν απέτρεψε να πέσει η ομάδα του θύμα έκπληξης.

Ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός με δύο γκολ (75′ πεν. και 78′), μία ασίστ στον Λιβάγια (32′) και μία κερδισμένη κόκκινη (45+) του Μουνίθ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη δύσκολη νίκη που πέτυχε η ΑΕΚ με 3-2 απέναντι στον Βόλο.

Στην Τούμπα. στην επιστροφή του Βιερίνια στην αγωνιστική δράση μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, ο ΠΑΟΚ “καθάρισε” από το πρώτο τέταρτο (!) το παιχνίδι και έφτασε στο τελικό 3-0 με τα τέρματα των Μίσιτς, Γιαννούλη και Σφιντέρσκι.

Μία γερή “τζούρα” αυτοπεποίθησης πήρε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφυγε με το διπλό απ’ το Περιστέρι με 0-1 με σκόρερ τον Χατζηγιοβάνη στο 43ο λεπτό.

Νωρίτερα το μεσημέρι, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 0-1 με τέρμα του Φερνάντεζ στο 43′ δίνοντας βαθμολογική “ανάσα” στην ομάδα του και διατήρησε τον Πανιώνιο στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με αρνητικό πρόσημο βαθμών.

Στη Ξάνθη, όπως διαβάσατε και στο ρεπορτάζ του SportsAddict.gr, ένα γκολ του Άρη με πέναλντι του Γκάμα μόλις στο 2ο λεπτό υποχρέωσε την ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ στην πρώτη φετινή της ήττα στα Πηγάδια. Παρά την ήττα όμως, η Ξάνθη διατηρείτε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Βαθμολογία

Share it