Search

Αξία με χάντικαπ στο «Σίγκναλ Ιντούνα»!!

Γεμάτο επιλογές είναι το κουπόνι του Σαββάτου, με τα πρωταθλήματα να επιστρέφουν στη δράση. Κρατάμε δύο επιλογές και θα κάνουμε παιχνίδι με γκολ και χάντικαπ.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι

Έχει κάνει πάρα πολύ καλή εκκίνηση η Κρίσταλ Πάλας φέτος και ήδη έχει κάνει ρεκόρ. Επιβλήθηκε της Γουέστ Χαμ με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της και οι 14 βαθμοί στα οκτώ πρώτα ματς είναι η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή της ιστορίας της. Δεδομένα πάντως, οι «αετοί» γνωρίζουν πως εάν επαναπαυτούν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να τους πάρει η… κάτω βόλτα. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα ακόμα μεγάλο πισωγύρισμα. «Κόλλησε» στην άμυνα της Γουλβς και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Αποτέλεσμα που πλέον την φέρνει στο -8 από την κορυφή και τη Λίβερπουλ. Απαραίτητη απόψε η νίκη για τους «σίτιζενς» και ενώ ακολουθεί το ματς με την Αταλάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεδομένου πως οι Λονδρέζοι δεν είναι εύκολο εμπόδιο, θεωρούμε πως η αναμέτρηση τους δεν θα ξεφύγει από τα «2-3 γκολ».

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ

Την πλήγωσε η άμυνα της τη Ντόρτμουντ στο εκτός με την Φράιμπουργκ με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μία ακόμα ισοπαλία (2-2). Αυτό ήταν το τρίτο σερί ισόπαλο ματς για τους Βεστφαλούς και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Η εξέλιξη αυτή φέρνει πίεση στον Λουσιέν Φαβρ, καθώς μπορεί η ομάδα να έχει μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής, έχει μείνει ωστόσο ήδη αρκετά πίσω. Στον αντίποδα, η Γκλάντμπαχ συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο. Με απίθανη εμφάνιση, διέσυρε με σκορ 5-1 την Άουγκσμπουργκ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Για πρώτη φορά μάλιστα μετά το 2011. Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός στο σύλλογο και ενώ στο δρόμο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες. Το θετικό για τους φιλοξενούμενους είναι πως πάνε ως αουτσάιντερ στο αποψινό παιχνίδι. Γεγονός που αφαιρεί το άγχος. Λαμβάνοντας υπόψιν μας και την κακή αμυντική συμπεριφορά της Ντόρτμουντ, το ασιατικό χάντικαπ +1 της Γκλάντμπαχ έχει πολλές πιθανότητες.

Δες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά από το κουπόνι του Σαββάτου!

Share it