Search

Στον ΠΑΟΚ ο Μουστακίδης!

Το συνοικέσιο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Σάκη Μουστακίδη ήταν κοντά στο να καταλήξει σε γάμο τουλάχιστον δύο φορές την προηγούμενη τετραετία, αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο (και κυρίως λόγω της αγνής αγάπης του Μουστακίδη για τον Εθνικό), τελικά ναυαγούσε. Τώρα όμως, όπως πληροφορούμαστε στο SportsAddict.gr έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επέλθει η συμφωνία!

Όπως διαρρεόταν απ’ τη Θεσσαλονίκη απ’ το μεσημέρι, ο Μουστακίδης ήταν ο no1 στόχος του “Δικεφάλου του Βορρά” μετά την αποχώρηση του Γιούρι Φιλίποφ. Ο επί μία επταετία προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολη, αποτελούσε διακαή πόθο της διοίκησης των Θεσσαλονικέων τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όπως ήδη αναφέρθηκε, η υπόθεση ναυαγούσε.

Αυτήν την φορά η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς ο Σάκης Μουστακίδης απ’ την αρχή της σεζόν κατέστησε ξεκάθαρο πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Εθνικού, ενώ  και οι συνθήκες έχουν ωριμάσει καθώς και το τροχοπέδη των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Σουφλιώτη τεχνικού με τη Σχολή ΣΕΦΑΑ φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

Πόσο κοντά είναι ο Μουστακίδης στον ΠΑΟΚ; Όπως πληροφορείται το SportsAddict.gr, μόνο οι υπογραφές και επίσημες ανακοινώσεις απομένουν!

Share it