Search

Ξεκίνημα με νίκη για την Δόξα Προσκυνητών στην Β’ ΕΠΣ Θράκης κόντρα στον ανανεωμένο Ορφέα Στρύμης!

Με 2-1 επικράτησε η Δόξα Προσκυνητών του Ορφέα Στρύμης στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο φιλοξενούμενος ανανεωμένος Ορφέας, είχε την πρώτη καλή στιγμή του ματς, με τη σέντρα σουτ του Αρβανίτη να σταματά στο δοκάρι στο 18′. Στο 32ο λεπτό η Στρύμη μάλιστα προηγήθηκε κιόλας, όταν από σέντρα του Χατζηδημητρίου ο Αρβανίτης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 45+2′ ο Μητικάνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την εκτέλεση φαουλ του Αθανάσαρου, όμως ο Σαρηγιάννης με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μετά από σέντρα σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν με τον Τσιπλακίδη να αστοχεί δύο φορές, όμως στο 87′ ο Αθανάσαρος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χούσκογλου που είχε για βοηθούς τους Κίνα και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Προσκυνητών (Πουρλιάκας): Ντάσιος, Σαρρηγιάννης, Γεωργοσούλης, Τσιπλακίδης, Αμέτ Μουμίν, Τσεβάς, Αθανάσαρος, Νάστας, Κουρτ Τεφήκ Σαμή (76′ Αμανατίδης), Δεμπελίδης, Μπούκιος.

Ορφέας Στρύμης (Δημόπουλος): Μητικάνης, Αναγνωστόπουλος (64′ Σαναμιάν), Βελαώρας, Δάλκος, Τσιτλαχίδης, Πραντσίδης, Αρβανίτης, Γλαντζίνας (65′ Οικονόμου Σ.), Παπαδόπουλος (46′ Οικονόμου Β.), Μαρίνος (56′ Λιόντος), Χατζηδημητρίου.

Share it