Search

Μπέρδεψαν τα…μπούτια τους οι οπαδοί του Άρη που έμπλεξαν σε ανακοίνωση-ανέκδοτο την Ξάνθη με Βρύζα και “ψευτοτσάρο”!

Το Aris Athens Club εξέδωσε ανακοίνωση που αν μη τι άλλο έχει σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά όσων θεωρεί πως ευθύνονται για την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς των κιτρίνων για τον αγώνα στη θρακική πόλη.

Ανακοίνωση που ωστόσο μοιραία χαρακτηρίζεται ανέκδοτο καθώς στην κυριολεξία…μπέρδεψαν τα μπούτια τους εμπλέκοντας την Ξάνθη όχι μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη τον οποίο αποκαλεί “ψευτοτσάρο” αλλά και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Ζήση Βρύζα. Ουσιαστικά “πιπιλώντας” δημοσιεύματα εφημερίδων και σαιτ που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και φυσικά ποτέ δεν επιβαιβεώθηκαν, με τον Βρύζα να μην έχει κανένα ρόλο στην Ξάνθη οπότε αυτονόητα δεν μπορεί να έχει ρόλο στην απόφαση του ΑΟΞ να μην ανοιξει θύρα φιλοξενουμένων στο ματς της επόμενης Κυριακής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Aris Athens Club, την δημοσιεύουμε αυτούσια:

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά είδαμε να απαγορεύται η μετακίνησή μας στην Ξάνθη με άρνηση της ΠΑΕ της τοπικής ομάδας-παράρτημα των διπλανών. Ξεδιάντροπα πλέον αυτοί οι οποίοι ευαγγελίζονται την εξυγίανση και παριστάνουν τους κυνηγημένους δασκάλεψαν τον δικό τους Ζήση Βρύζα όχι μονο να μην ανοίξει θύρα για να υποδεχτεί τους οπαδούς του ΑΡΗ αλλά ούτε καν να εκδόσει εισητήρια για το παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που επιλεκτικά απαγορεύεται η μετακίνησή μας σε γήπεδα που καμία επικινδυνότητα δεν υπάρχει. Από πέρυσι στα Γιάννενα με τους μπάτσους να μας ακολουθούν στους δρόμους (!) της πόλης και να μην μπορούμε να προσεγγίσουμε το γήπεδο μέχρι τη Λειβαδιά και τώρα την Ξάνθη βιώνουμε την καταστολή και την αδυναμία ακόμα και να μετακινηθούμε εντός μίας άλλης πόλης της χώρας. Πολλοί οπαδοί (όχι όλοι για να μην ξεχνιόμαστε) έχουν έρθει αντιμέτωποι με ανάλογα περιστατικά, με άθλιες συνθήκες στις κερκίδες, με εξωφρενικές τιμές εισιτηρίων, με πανάκριβες τιμές σε στοιχειώδη προϊόντα σε μια σειρά από έδρες αποδεικνύοντας την αντιμετώπιση της πολιτείας προς τους οπαδούς ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.
Η συγκεκριμένη απόφαση είναι προφανές για μας ότι προέρχεται κατευθείαν από τον ψευτοτσάρο της πόλης της Θεσσαλονίκης και τους αυλικούς που έχει διοχετέυσει σε πολλές ομάδες της superleague γιατί ο λαός του ΑΡΗ εξακολουθεί και αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά τους, εξακολουθεί και αποτελεί ένα περήφανο οπαδικό κίνημα που ενοχλεί γιατί δεν υποτάχθηκε ποτέ. Σε αντιθεση με τα σιχαματα της πολης που ηταν πρωτεργατες στη διακοπη χορηγησης εισιτηριων σε αντιπαλους οπαδους αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα ποιος ειναι ο τσατσος της πολης. Κάποια στιγμή αυτή η φαρσοκωμωδία πρέπει να τελειώσει.

ΥΓ1. ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΥΓ2 ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ-ARIS ATHENS CLUB-ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Share it