Search

Photos: Μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Δόξα Γρατινής και Πανθρακικός!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και Πανθρακικός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι δύο ομάδες, που είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση των φετινών τίτλων, προσέφεραν ένα συναρπαστικό ματς γεμάτο πάθος και ένταση στους πολυάριθμους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν στο νέο Ενωσιακό γήπεδο στον Ρ/Σ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ήταν ένα κλικ ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τους αντιπάλους τους, όμως η Δόξα ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του και κατάφερε γρήγορα να φέρει το ματς στα ίσα. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η πίεση των πρασίνων ήταν ασφυκτική, ωστόσο, λίγο η ατυχία, λίγο η καλή ανασταλτική λειτουργία της Δόξας, αλλά και οι αποφάσεις του ρέφερι του αγώνα, σύμφωνα πάντα με τα όσα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν από τη μεριά τους οι του Πανθρακικού, είχαν ως αποτέλεσμα το 1-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 5′ με την κεφαλιά του Γκαϊδατζή που έδιωξε ο Εφτούν. Δέκα λεπτά αργότερα από τη σέντρα του Παπαχρόνη, το σουτ του Γιαννακιτσίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια τύχη είχαν στο 23′ η κεφαλιά του Ρουμπιέ και ένα λεπτό μετά η προσπάθεια του Κυριαλάνη. Στο 29′ σε μια αμφισβητούμενη φάση έπειτα από φάουλ του Ρουμπιέ, ο Εφτούν δεν μπλόκαρε σταθερά, ο Γκαϊδατζής σκόραρε με κεφαλιά, στην διεκδίκηση με τον τερματοφύλακα της Γρατινής όμως ο κ. Δρακίδης υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Στο 30′ ο Εφτούν έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του διώχνοντας το σουτ του Ρουμπιέ και δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του άνοιξε το σκορ, όταν από σέντρα του Γιαννακιτσίδη, ο Μέριτς μπήκε στην πορεία της μπάλας και άθελά του “κρέμασε” τον Κεχαγιά για να γίνει το 1-0. Στο 38ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όμως το πλασέ του Γκαϊδατζή, μετά το λάθος της άμυνας της Δόξας, δεν ήταν ιδανικό.

Στο 52′ ο Πανθρακικός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Κυριαλάνης από τα αριστερά έκανε μια σέντρα σουτ, ο Παπαδόπυολος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας χωρίς να της αλλάξει πορεία, ξεγελώντας τον Εφτούν και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 58′ ο Εφτούν και πάλι πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση στο ωραίο σουτ του Βιόπουλου και στο 75′, στην μεγαλύτερη ευκαιρία της Γρατινής στο δεύτερο μέρος το σουτ του Ερκάν έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 78′ ο Γκαϊδατζής έχασε νέα μοναδική ευκαιρία να σκοράρει με τον Εφτούν να του κλείνει το οπτικό πεδίο και να απομακρύνει, ενώ στο 81′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καμζέλα, με τον ρέφερι να είναι κοντά στην φάση και να συνεχίζει το ματς. Στο 82′ από κόρνερ του Βιόπουλου, το τακουνάκι του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ και στο 85′ σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Πανθρακικού και είχε ως συνέπεια, άτομα που βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της ομάδας και πιθανότατα ήταν φίλοι του, να τον σπάσουν, αλλά και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου κ. Χατζηκωνσταντίνου να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη, ο κ. Δρακίδης υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Γκαϊδατζή στην προσπάθειά του να γυρίσει πρόσωπο στην εστία και να βρεθεί σε πλεονεκτικότατη θέση, με τον διαιτητή ωστόσο να έχει και πάλι καθαρό οπτικό πεδίο και να πράττει μάλλον ορθά. Τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 90′ με το φάουλ του Βιόπουλου να περνά άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Γρατινής (Στοΐνοβιτς Ζ.): Μπουτσακτσή Εφτούν, Παπαχρόνης, Σταμπολής, Καμζέλας, Στοΐνοβιτς Χ., Τροκάνας (90′ Μυλωνάς), Γιαννακιτσίδης, Καλογρανάς, Καρακούσης, Καρακούσης (64′ Ντεμιρτσίδης), Αμέτ Ερκάν, Στοΐνοβιτς Λ. (90′ Κακανούδης).

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Παύλου, Τσαγκαλίδης, Χασάν Μέριτς, Πλασταράς, Τσιανάκας, Νάνος (46′ Βιόπουλος), Κυριαλάνης, Γκαϊδατζής, Ρουμπιές (73′ Καρασιούνας), Παπαδόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Share it