Search

Στο 5ο τουρνουά Γυναικών στην Χίο η Ασπίδα Ξάνθης! Η αποστολή και το πρόγραμμα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η Ασπίδα Ξάνθης ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων της στην Α2 Γυναικών, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να αναχωρεί για Χίο οπού θα λάβει μέρος στο 5ο τουρνουά μπάσκετ Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο το τριήμερο 4 έως 6 Οκτωβρίου 2019.

Διοργανωτής και οικοδεσπότης είναι Ο Α.Σ Αιγέας Χίου, οποίος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Το τουρνουά συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Οι αγώνες θα αρχίσουν την Παρακευη 4/10 και θα συμμετέχουν εκτός από την ομάδα της Ασπίδα Ξάνθης, ο διοργανωτής του τουρνουά ΑΣ Αιγέας Χίου, ο Θησέας Παναγιούδας απο την γειτονική Μυτιληνη και επί σειρά ετών πρωταθλήτρια ομάδα στη Λέσβο, και μία Μικτή Ομάδα Γυναικών  που θα αποτελούν παίκτριες απο ομαδες τις Χίου.

Από τα αξιοσημείωτα του τουρνουά είναι πως η ομάδα μας θα βρεθεί αντίπαλος με την επί σειρά ετών αθλήτριά της Ασπίδας, Μαρία Παπαδοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την ομάδα του Αιγέα Χίου.

Στην αποστολή της Ασπίδας θα συμμετέχουν οι αθλήτριες : Αντώνογλου Λένα, Καρακώστα Ευγενία, Καραλή Δήμητρα, Καραλίδου Σταυρούλα, Σουλιώτη Στέλλα, Μαμαλιγκατζη Μαρία, Φραγκιουδάκη Ράνια, Μπίκου Αντωνία, Παυλάκη Γεωργία , Ευθυμίου Μαρκέλλα, Πετρίδου Ελίνα με τον προπονητή τους Καρά Αχμέτ Νεδήμ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Προγραμμα τουρνουα:

Παρασκευη 4 Οκτωβρίου

20:30 Ασπίδα-Μικτη Χίου

22:00 Αιγεας-Θησεας

Σαββατο 4 Οκτωβριου:

18:00 Μικτή Χίου-Θησέας

20:00 Αιγεάς-Ασπίδα

Κυριακη 5 Οκτωβρίου:

13:00 Αιγεάς-Μικτη Χίου

15:00 Ασπιδα-Θησεας

Share it