Search

Ο Jerry μετά την εισβολή του στο Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης” ψάχνει για οικογένεια!

Τις εντυπώσεις έκλεψε στο Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης” ένας τετράποδος φίλος του ποδοσφαίρου!

Ο Jerry όπως αποκαλείται, από τους ανθρώπους που τον φρόντισαν, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Κομοτηνής πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους, προσπαθώντας να κερδίσει και αυτός μερίδιο της φήμης του ματς.

Ο 11 μηνών σκύλος, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Θάνου Καραγιώργη, ενός εκ των υπευθύνων του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής, αφού δέχθηκε την φροντίδα όλων, είναι πλέον έτοιμος για να εισβάλει σε μια σοβαρή οικογένεια!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Λίγο την προσοχή σας θα ήθελα!!!Ο μικρός μας Jerry, ο οποίος δέχθηκε προσφατα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της εισβολής του στον τελικό του Super Cup της ΕΠΣ Θράκης, μεταφέρθηκε σήμερα στο Δημοτικό Κυνοκομειο Κομοτηνης όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετασεις(υγιέστατος οσο δεν πάει!!!), τοποθετήθηκε Microchip και αποπαρασιτωθηκε πλήρως.

Την άλλη εβδομάδα θα εμβολιαστεί και θα είναι ετοιμος για να «ξαναεισβαλει» σε μια οικογένεια!!!Περιμενουμε οι αιτήσεις για την υιοθεσια του να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία μιας και είναι μικρός σε ηλικια(10-11 μηνών περίπου), παρακολουθεί φανατικά ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα έχει free pass σε όλους τους αγώνες του Πανθρακικου!!!

Υγ1:Φήμες ότι γνωρίζει όλες τις ενδεκάδες των ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League και στο Europa League δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Υγ2:Στην λέξη «Πανθρακικός» γαύγισε δις κάνοντας τον θερμό υποστηρικτή της ομαδος της πόλης μας.

Υγ3:Θα δωθεί μόνο σε σοβαρή οικογένεια.”

Photo Credits: Βασίλης Στοάκης

Share it