Search

Photos: Ιδανικά μπήκε στο πρωτάθλημα η Θαλασσιά με νίκη στον Πετεινό!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης η Αναγέννηση Θαλασσιάς που πέρασε νικηφόρα απο την έδρα του Πετεινού επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Άρη.

Οι δύο ομάδες που αμφότερες συνεχίζουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου μπήκαν αποφασισμένες για τη νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι, με την Αναγέννηση να καταφέρνει απο νωρίς να πάρει την κατοχή και μάλιστα στο 18′ μετά απο σέντρα του Στέλιου Τουργαίδη ο Πάρης Κοτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το ματς είχε γρήγορο ρυθμό με αμφότερες να έχουν καλές στιγμές και να ψάχνουν οι μεν το γκολ της ισοφάρισης και οι δε να “καθαρίσουν” το ματς. Στο 70′ η ομάδα του Άρη άγγιξε την ισοφάριση όμως η προσπάθεια του Καμπουρίδη σταμάτησε στο δοκάρι της Αναγέννησης, και αφού δεν έγινε το 1-1 στο 85′ η Θαλασσιά βγήκε εξαιρετικά στην αντεπίθεση με τον Κοτόπουλο να σπάει στον Χρήστο Σταύρου που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνιά του Κώτση για το 0-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αρνητικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα  ο Άρης με δύο ήττες στα ντέρμπι με Ασπίδα και Θαλασσιά στα οποία πάντως η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη είχε αμφότερα στιγμές για να πάρει κάτι θετικό, με τους “κιτρινόμαυρους” να μην πτοούνται και να στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Κεσσάνη στο Ερασμίο. Ιδανικό ξεκίνημα για την Θαλασσιά που έδειξε απο το πρώτο κιόλας ματς πως φέτος είναι όντως αποφασισμένη για τον τίτλο, όμως στον σύλλογο κρατούν χαμηλά την μπάλα και πλέον ετοιμάζονται για το πρώτο εντός με την Ασπίδα το ερχόμενο Σάββατο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Δημήτρη Τζιβαρτζίδη και Εμίν Κεχεγιά

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Τ. Νεοφυτίδης): Κώτσης, Νεανίδης(75′ λ.τρ. Μπουρλόγλου), Ξενιτίδης, Θεοδωρίδης Χ., Μυλωνάς, Φλώρος, Σερίφογλου(70′ Κούτρας), Πουτακίδης, Δαηλίδης(52′ Καμπουρίδης), Θεοδωρίδης Κ., Καντηλάφτη(56′ Ρέβης), Καμπουρίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Τ. Κελίδης): Ρούσσος, Βασιλειάδης, Σταύρου, Κελίδης, Σαρηγιαννίδης, Τουργαίδης Κ., Τουργαίδης Στ.(59′ Αλήογλου), Δασκαλάκης(65′ Καζάκης), Κοτόπουλος, Κουτσομιχάλης(71′ Κοτζάκελης), Πεντεζίδης(77′ Μουζαφέρογλου)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it